فایل pdf میخام ازش پرینت بگیرم ولی گزینه prin اش خاموشه... چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟!
nima_dsnr کاربر VIP Jul 24, 2010 #1 فایل pdf میخام ازش پرینت بگیرم ولی گزینه prin اش خاموشه... چطوری میتونم این مشکل رو برطرف کنم؟!
mehdi2477 Member Jul 24, 2010 #2 باید دید از چه نوع ترفندی برای غیر فعال کردن قابلیت پرینت استفاده کرده اند. ببین این برنامه کارت را راه میاندازه : ***** PDF Password Recovery در صورت امکان باید فایل را آپ کنید تا بهتر بشه بررسی کرد. خوش باشید.
باید دید از چه نوع ترفندی برای غیر فعال کردن قابلیت پرینت استفاده کرده اند. ببین این برنامه کارت را راه میاندازه : ***** PDF Password Recovery در صورت امکان باید فایل را آپ کنید تا بهتر بشه بررسی کرد. خوش باشید.
hassancd Active Member Jul 25, 2010 #3 اگه تعداد صفحاتت زیاد نیست از photoshop استفاده کن(از صفحاتت عکس بگیر و پرینت بگیر) ولی دوستان را دیگر پیشنهاد کردند استفاده می کنیم با تشکر
اگه تعداد صفحاتت زیاد نیست از photoshop استفاده کن(از صفحاتت عکس بگیر و پرینت بگیر) ولی دوستان را دیگر پیشنهاد کردند استفاده می کنیم با تشکر
nima_dsnr کاربر VIP Jul 25, 2010 #4 نه این راه عکس اصلا کار قشنگی نیست. نه کیفیت داره نه من وقتش رو دارم!!!!!! اما جناب مهدی این برنامه لینک گذاشتی ؟ من ندیدم حالا میگردم پیداش میکنم.
نه این راه عکس اصلا کار قشنگی نیست. نه کیفیت داره نه من وقتش رو دارم!!!!!! اما جناب مهدی این برنامه لینک گذاشتی ؟ من ندیدم حالا میگردم پیداش میکنم.