کور 7 مثل موتور v8 ماشین میمونه به این زودی ها کم نمیاره ...
ویندوز بیچاره رو چرا پاک کردی !!! مگه سیستم موقع روشن شدن یا بالا اوردن اولیه ی برنامه ها کند و سنگین بود ؟ معمولا موقع رندر کسی نمیشینه فیلم و اهنگ هم ببینه ، رم شما چنده ؟ دوستم رم 16 داشت از این کارا میکرد چیزیش نمیشد . تو نخوندن نرم افزار های دیگه رم خیلی مهمه و 64 بودن ویندوز . چون تمام ظرفیت رم و سی پی یو رو برای رندر میخوایم. تو تنظیمات رندر میتونی ظرفیت کمتری رو از رم و سی پی یو به رندر مکس اختصاص بدی. امتحان کن ببین فایده داره ! .
از چه player استفاده میکردی که اهنگ رو خش دار پخش میکرد ؟ با چند تا پلیر دیگه هم امتحان کردی ؟
ایشالا مشکل حل شد خبر بدید ما هم دلیلش رو بفهمیم ...
آره ویندوز روش کلی برنامه نصب بود، خودمم تنبلیم میومد همه رو دوباره نصب کنم، 3 سالی میشد فرمت نکرده بودم...
- نه موقع رندر آهنگ نمی ذارم،موقعی که دارم کارای قبل رندر مثل مدل سازی،یا متریال یا ... انجام میدم یه آهنگی چیزی میذارم که حوصله م سر نره...
- رم 6 گیگه که به طبع ویندوزه 64 بیتی هم می طلبه...
-اون بخشی که گفتین ظرفیت کمتر اختصاص بدم،منظورتون این مسیره؟
render setup<setting<v ray system<dynamic memory limit
چون اگه منظورتون همینه،من یادمه داینامیک رو قبل از اینکه ویندوز فرمت کنم،میذاشتم روو 4000 مگ،ولی الان که ویندوزم رو فرمت کردم تنظیمات رفته روو default یعنی الان روو 400 مگه که بازم باهاش کار کردم همون مشکل صدا رو داشتم...
اگه منظورتون بخش دیگه ایه،می تونم خواهش کنم راهنماییم کنید کجا باید برم؟! این پیشنهادتون فکر خوبیه ، ولی به نظرتون برای مواقعی که در حاله رندره تاثیر گذار نیست؟! یعنی اگه اون ظرفیتی که گفتین رو کمتر کنم مواقعی که دارم مدل سازی هم می کنم تاثیر روی صدای پلیر می ذاره؟
- والا من با pot player موزیک گوش میدم،دقیقا یادم نمیاد قبل اینکه ویندوز عوض کنم با km player هم امتحان کرده باشم یا نه،ولی یادمه فیلما رو با km میاوردم بالا باز صداش خش دار بود...
در نهایت بازم فکر می کنم پدر سی پی یو سیستم در اومده، من این لپ تاپ رو سال 90 خریدم، بدون هیچ کول پدی هم باهاش اوایل بازی می کردم،هم رندرای سنگین...این اواخر که رندرای خیلی سبک رو حتی می خواست بگیره 3 ساعت طول می کشید،یعنی همه ی تنظیمات رو میاوردم پایین بخاطر ابجکت های زیادی که توو رندرم بود...دیگه داشت دادم در میومد که ویندوز رو فرمت کردم
اشتباه کردم باید همون موقع یه pc می خریدم،مثه بتن آرمه،ککش هم نمی لرزید