مشکل و چند سوال فــوری

Photo Maker

Member
سلام
ممنون میشم که جواب بدین

1- یه مشکل که دارم اینه که الان من یه بنر فلش در سایز 120 در 240 رو طراحی کردم ولی حجمش 200 کیلوبایت شده . در حالی که خیلی از بنر هارو دیدم که شلوغ تر و طولانی تر و. . . هستن که حجمشون تنها 30-60 کیلوبایته . اصول خاصی برای طراحی بنر در فلش هست که باید رعایت شه ؟ لطفا راهنماییم کنید ...

2- میخواستم بدونم حق کپی رایت طراح رو چطوری باید روو بنر بزارم ؟ همون کلیک راست تو بنر های swf رو میگم که نام طراحش میاد .

ممنون :rose:

+Sata

خبرگان فلش
سلام دوست عزیز
شما باید توی بنر خودتون از تصاویر وکتور(برداری) استفاده کنید و استفاده از عکس(Bitmap) حجم رو بالا میبره
در مورد سوال دوممتون توی انجمن سرچ کنید چندین بار جواب داده شده

Photo Maker

Member
ممنون
من الان چون فلشم فارسی نداره نوشته ها و رنگ بک گراند رو هم از فتوشاپ درست کردم و سیو کردم و اوردم تو فلش . و انیمیشن رو هم از همین فلش درست کردم . وکتور رو بیارم تو فلش حجم بالا نمیره ؟ یه فایل fla بنر دارید که بدید تا یاد بگیرم ؟ لطفا راهنمایی کنید . تو حجم گیر کردم
منتظرم

+Sata

خبرگان فلش
شما با استفاده از TLF میتونید در فلش فارسی بنویسید
میتونید با استفاده از Trace Bitmap در مسیر"Modify/Bitmap/Trace Bitmap" تصاویر خودتون رو به وکتور تبدیل کنید و حجم رو پایین بیارید
نکته مهم برای کاهش حجم تبدیل ابجکت ها به سیمبل گرافیک هست
موفق باشید

Photo Maker

Member
میشه درباره این tlf توضیح بدی ؟ چطوری میتونم استفاده کنم ؟ فونت ها برای من ا ی ن ط و ر ی معلوم میشه

Photo Maker

Member
سلام
اقا فلشم تو اکشن اسکریپت 3 راحت فارسی مینویسه - برای بنر فرقی نمیکنه از دو یا سه استفاده بشه ؟ زیاد تفاوت ندارند که ؟ در کل با اکشن 3 کار کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
TLF رو هم به غیر از این چیزی پیدا نکردم :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=176441
لطفا توضیح بدید که چطور تو اکشن 2 میتونم فارسی درست بنویسم ؟
ممنون

آخرین ویرایش:

+Sata

خبرگان فلش
دوست عزیز شما میتوانید توی اکشن 3 فارسی تایپ کنید و آن را Break Apart کنید (Ctrl+B ) با این کار متن به Shape تبدیل میشه و در بنر خودتون استفاده کنید.
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا