[سوال] مشکل ویندوزی

monireh1369

New Member
سلام دوستان
به یه مشکل جدی تر برخوردم
ویندور سیستمم هرکاری می کنم بالا نمیاد،اگه بخوام عوضشم بکنم نمیشه همش صفحه HP recovery manger میاد
تو این صفحه هم هیچ چیزی نداره که بخوام کار خاصی انجام بدم
خواهش می کنم کمکم کنید که ویندوزم درست بشه
ممنون

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
به یه مشکل جدی تر برخوردم
ویندور سیستمم هرکاری می کنم بالا نمیاد،اگه بخوام عوضشم بکنم نمیشه همش صفحه HP recovery manger میاد
تو این صفحه هم هیچ چیزی نداره که بخوام کار خاصی انجام بدم
خواهش می کنم کمکم کنید که ویندوزم درست بشه
ممنون

موقعی که لپ تاپ رو تازه روشن می کنید یک کلیدی معمولا توی سری F ها، مثلا F11 هست که اگه همون ابتدا فشارش دهید
یک منو باز میشه با گزینه هایی که از طریق چه درایوی سیستم بوت بشه، Hard Disk و Flash Drive و CD / DVD Drive و غیره.
اگر DVD ویندوز رو توی درایو قرار داده باشید می توانید از طریق درایو مربوطه Setup ویندوز رو اجرا کنید. حالا یا ویندوز جدیدی
نصب کنید و یا ویندوز قبلی رو Repair کنید.

رجوع شود به :
نصب ویندوز 7 کنار xp یا xp کنار 7 ؟

Parham

Well-Known Member
با سلام ، دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح بدید که این مشکل از چه زمانی و پس از نصب / حذف چه نرم افزارهایی بر روی سیستم شما ایجاد شده است ؟

monireh1369

New Member
با سلام ، دوست عزیز امکانش هست بیشتر توضیح بدید که این مشکل از چه زمانی و پس از نصب / حذف چه نرم افزارهایی بر روی سیستم شما ایجاد شده است ؟
راستش همیشه تو لپ تاپ دو تا درایو دیگه هس بجز سی که ماله ویندوزه ، اگه اشتباه نکنم اسماش بود system tool و Recovery
من فقط این دو تا درایو رو Merg کردم، بعدش که سیستم رست شد دیگه ویندوز نیومد، همش صفحه HP recovery manager میاد! سی ویندوز هم گذاشتم ، سی دی Back up گذاشتم همه ی اینا بازم میرن تو همون صفحه HP recovery manager
هیچ راهی واسم نذاشته ! بخدا کلافم شدم دیگه

جدیدترین ارسال ها

بالا