sanbad
Member
در ويندوز64 xp jb-team در بخش change the way users log on or log off حالت ورود را تغيير دادم :
تیک کنار use the welcome screen را برداشتم.
پس از ری استارت بدون اینکه باکس login ظاهر شود مستقيم به اکانت با دسترسی کاملا محدودuser مي رود! و وقتي هم که لوگ آت مي کنم دوباره به اکانت یوزر می رود. و دسترسی به قابلیت های ادمين ناممکن شده.
قبلا خارج درایوي که ويندوز نصب شده برای یک سری فولدر حق دسترسی mycomputername/administrator تعیین کردم و دسترسی سایر اعضا را deny کرده بودم. حالا به آن فولدرها دسترسی ندارم و ساير ويندوز ایکس پی های نصب شده روي کامپيوتر که 32 بیتی است به آن فولدرها دسترسی ندارند!
لطفا راهنمايي کنيد که چطور می شود:
1- اطلاعات فولدرها را بدست آورم؟
2- در ویندوز 64 ايکس پي بتوانم دوباره به اکانت ادمين دسترسی داشته باشم؟
تیک کنار use the welcome screen را برداشتم.
پس از ری استارت بدون اینکه باکس login ظاهر شود مستقيم به اکانت با دسترسی کاملا محدودuser مي رود! و وقتي هم که لوگ آت مي کنم دوباره به اکانت یوزر می رود. و دسترسی به قابلیت های ادمين ناممکن شده.
قبلا خارج درایوي که ويندوز نصب شده برای یک سری فولدر حق دسترسی mycomputername/administrator تعیین کردم و دسترسی سایر اعضا را deny کرده بودم. حالا به آن فولدرها دسترسی ندارم و ساير ويندوز ایکس پی های نصب شده روي کامپيوتر که 32 بیتی است به آن فولدرها دسترسی ندارند!
لطفا راهنمايي کنيد که چطور می شود:
1- اطلاعات فولدرها را بدست آورم؟
2- در ویندوز 64 ايکس پي بتوانم دوباره به اکانت ادمين دسترسی داشته باشم؟