این مورد بر می گرده به هاست حالا ویرس داره یا چیز دیگه ای هست و بنده نمی دونم
چیزی که برای من اتفاق افتاده رو می گم و دلیل این که به این نتیجه هم رسیدم رو خدمت دوستان خواهم گفت
چند باری توی سایت بنده در خصوص این مورد که در بخش admincp وقتی وارد میشن نمی تونن گذینه ها رو باز و بسته بکنن و در کل تمام امکاناتشون از کار افتاده من بنا به تجربه خودم گفتم فایل یا فلدر clientscript رو محتویاتش رو باز بینی بکنند و در صورت ممکن دوباره اپلود بکنن بعد از این کار این مشکل رفع نشد و بازم همین مورد بود
خودم وارد هاست شدو و فایل ها رو برسی کرددم و دیدم درون فایل هایی php در خط اول یک کدی نوشته شده بود که الان هرچی دارم دنبال یدونه از اون فایل ها می گردم پیدا نمی کنم تا قرار بدم برای دوستان
من اومدم سایت وی بی رو در یک مسیر دیگه اوردم بالا و موفق شدم وارد بخش ادمین بشم و بعد از طریق url گیری مسیر ها رو جابجا کردم تا در سایت اصلی ببینم با تست ورژن کدم فایل ها تغییر کردن چیزی که دیدم این بود که نزدیک به 12 مورد فایل بود که خطا می داد و یکی از این فایل ها index و config بود من برگشتم تمام سایت رو به نسخه بالاتر آپگراید کردم و تمام فایل هایی هک ها رو نیز دوباره نصب کردم در هاست یه 10 روزی هیچ مشکلی نداشت تا این که باز این اقا با من تماس گرفت ( چون برای دیزاینی که داده بودم هزینه گرفته بودم ) من بعد از برسی هایی دوباره دیدم که باز همین مشکل براش پیش اومده .. در این مواقع وقتی این مشکل پیش میاد من یه پیشنهاد به کاربر می کنم و می گم برای این که از کار ما خاطر جمع باشی سایتت رو روی یه هاستت دیگه می بریم تا خوب تست بشه همین کار رو هم کردیم و تا 2 روز پیش هیچ مشکلی نداشته و شاداب و شنگول رفت یه هاست دیگه
این ویروس یا تروجان یا هرچیز دیگه ای هم که هست روی بنده اثر نداشته چون نزدیک به 20 سایت در این ماه دست بنده بوده که باهاشون کار می کردم و تا به امروز هیچ مشکلی براشون پیش نیومده ( خدا کنه هم پیش نیاد - چشم نزیم )
همین امروز هم یه مورد دیگه داشتم با همین داستان که مجبور شد طرف هاستش رو انتقال بده و چون وب هاستینگش قبول نمی کرد و یه جورایی زمان برگردوندن پولش همین امروز تمام میشد تصمیم گرفت هاستش رو سریع انتقال بده
یه مورد هم در اینجا مطرح شده که من باز فکر می کنم همین مورد مشابه اینجا باشه
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=119424
دلیل این هم که به این نتیجه رسیدم هاست مشکل داره همین بوده که روی هاست خودم مشکلی نداشته و نزدیک به 13 روز صحیح و سالم بوده ولی در هاست قبلی بعد از تغییرات هم دوباره باز در همان مشکل براش پیش اومد
در هر حال هاستینگ ها دارن به این بیماری دچار می شن و لطفا یه فکری براش بکنید دوستان چون این طوری ضحمت ما دیزاین دهنده ها هم زیاد شده
مرسی دوستان
بهرام