مشکل هنگام ثبت نام

red_sun

Member
با سلام
من vBulletin v3.5.3 رو نصب کردم فعلا اولین خطای ارسالی پس از تکمیل فرم ثبت نام این خطا می باشد..
البته با کلیک کردن برروی صفحه اصلی با نام کاربری وارد انجمن می شود .ولی این خطا رو چطوری می شه درست کرد؟؟

Parse error: parse error, unexpected '\"', expecting ']' in /home2/pitco/public_html/forum/register.php(420) : eval()'d code on line 6

red_sun

Member
و سوال دوم اینکه زیر تمام حروف من یک خط کشیده شده این خط رو از کجا میشه حذف کرد؟

Parham

Well-Known Member
در مورد سوال اول ، به صورت لوکال نصب کردی یا روی سرور ؟!
در مورد سوال دوم هم باید در قسمت استایل ، بخش هایی‌ که CSS آنها Underline هستش را به None تبدیل کن...

red_sun

Member
red_sun گفت:
با سلام
من vBulletin v3.5.3 رو نصب کردم فعلا اولین خطای ارسالی پس از تکمیل فرم ثبت نام این خطا می باشد..
البته با کلیک کردن برروی صفحه اصلی با نام کاربری وارد انجمن می شود .ولی این خطا رو چطوری می شه درست کرد؟؟

Parse error: parse error, unexpected '\"', expecting ']' in /home2/pitco/public_html/forum/register.php(420) : eval()'d code on line 6

برروی سرور نصب کردم و اگه میشه در مورد سوال دوم آدرس دقیق تری به من بدین

doom66bizkit

New Member
red_sun گفت:
برروی سرور نصب کردم و اگه میشه در مورد سوال دوم آدرس دقیق تری به من بدین

مسیر زیر رو طی کن :

admincp>>style manager>>main css

یه صفحه ای باز میشه که در تمام قسمت های آن جلوی text decoration این کلمه رو بنویس : none.

موفق باشی.

red_sun

Member
ولی مشکل من بعداز ثبت نام :
روی سرور می باشد.مشکل از کجاست.

جدیدترین ارسال ها

بالا