مشکل همیشگی فارسی و asp و mysql

kamy3

Member
با سلام به دوستان
من تو table دارم داده وارد می کنم
روی local کاملا همه چیز خوبه
ولی وقتی میبرم رو وب فارسی رو یا "ÇáÝ" اینجوری میزنه یا "?"
وقتی با MySQL Query Browser میزنم "؟" میزنه و وقتی با MySQL Control Center داده رو دستی وارد می کنم اونجوری میزنه
همه راه حل های قدیمی رو هم امتحان کردم
هیجکدوم جواب نمی ده. حتی web.config هم دست کاری کردم بازم جواب نمی ده
لطفا 1نفر یه راهنمائی به من بکنه
مرسی از همه

kamy3

Member
با سلام مجدد به همه دوستان
کسی نیست اینجا 1کمک به ما بکنه؟
یا مشکل عجیب و غریبه؟

naeim_crack

Active Member
ببن اول نوع فیلد رو از جنس nvarchar انتخاب کن یا هر چیزی که n اولش داشته باشه دومن کنار او دستور sql که نوشتی یه دونه N قرار بده حل میشه

kamy3

Member
با سلام به شما دوست عزیز
اگه منظور از nvarchar همون varchar باشه همشون varchar گذاشتم
ولی N رو تو دستورات mysql می ذارم یا خطا میده یا بازم تاثیر نداره
1سوال
نیاز نیست احیانا 1فنکشن براش نوشته بشه که اینا رو کانورت کنه؟
متشکرم

kamy3

Member
سلام
بذارین اینجوری بپرسم
آیا باید کاری از تو کنترل پنل رو database هم انجام بدم
چون 1dump از یکی از بچه ها گرفتم بازم همونه

<% @LANGUAGE="VBSCRIPT" CodePage=65001 %>
<% Session.CodePage="65001" %>

ALTER TABLE `projects`.`city` CHARACTER SET utf8 COLLATE utf8_persian_ci

همه اینا رو گذاشتم اعداد رو فارسی نشون میده ولی همچنان نوشته ها رو ؟؟؟ نشون میده
1بنده خدا پیدا نمیشه به من کمک کنه؟

kamy3

Member
زمانی 1نفر پیدا می شد به آدم کمک کنه
انگار اون دوره تموم شده؟

DrZ3D

New Member
دوست عزیز اشکال اصلی‌ در این است که شما از برنامه‌های کرک شده استفاده می‌کنید به همین خاطر شاید برنامه‌های شما باگ داشته باشد که با آپدیت حل میشود که شما این امکان را ندارید.
به هر حل برای یافتن این مشکل شما زمانی‌ که شما رکورد را ذخیره می‌کنید برنامه را در حالت دبوگینگ قرار دهید تا دقیقا بدانید‌ که اشکال قبل از ذخیره رکورد داخل صفحه شما می‌باشد یا مشکل از اسکول سرور می‌باشد.
وقتی‌ مشکل را پیدا کردید شما میتوانید راه خود را پیدا کرده و بدانید‌ کجا می‌بایست کاری انجام دهید.
بنا بر این شما قبل از ذخیره کردن رکورد به وسیله پنجره‌های کمکی‌ دقیقا مشاهده کنید که آیا موارد ورودی شما و خروجی کد‌های صافهات این اشکال وجود دارد و رکورد به صورت وارد شده به دیتابیس شما می‌رسد یا خیر.
موفق باشید

kamy3

Member
سلام
مرسی از راهنمائی شما
تا حالا به این فکر نکرده بودم که ممکنه از این نرم افزارها باشه
تست میکنم ببینم جواب میده یا نه؟
مرسی از همفکری شما

kamy3

Member
DrZ3D جان سلام
با توضیح اینکه همه اینا رو localhost کاملا درست جواب میده
ولی اینجا ظاهرا 1مشکلی هست که هم برا ارسال داده و هم برای خوندن داده فارسی مشکل داره
آیا تو کنترل پنل چیزی باید رو فارسی ست بشه؟
متشکر میشم راهنمائی کنید

DrZ3D

New Member
سلام
اول از همه مشخص کنم که من برنامه نویس حرفی‌ نیستم و زیاد asp.net و SQL Server کار کردم و همه چیز رو من به صورت تفریحی خود آموزی کردم و با زبان فارسی زیاد کار نکردم.
اینجور که از مقالات شما برداشت می‌کنم زیاد نمیتونم کمکتون کنم. تنها چیزی که به نظر من میرسه شما می‌بایست در صفحه خود در تاگ HTML پارامترهای فارسی رو حتما وارد کنید شاید مشکل حل بشه.

<htmlxmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"dir="rtl"lang="fa"xml:lang="fa">

این را اضافه کنم که شما می‌بایست یک اپلیکیشن بنویسید که با استانداردهای جهانی‌ هماهنگ باشه که روی هر ماشینی کار کنه اگه روی ماشینه لوکل شما کار میکنه به این دلیل هست که فرزان ویندوز شما تایپ فارسی براش تعریف شده یا تنظیمات دیگری را شما انجام دادید. ولی‌ در ماشینهای دیگر شاید به طور مثل ماشینه من همه چی‌ به زبان آلمانی‌ هست شاید کار نکنه بنا بر این می‌بایست بگردی دنبال استاندارد‌ها که اپلیکیشن روی هر ماشینی با هر زبانی اجرا می‌شه این مشکله حروف اذیت نکنه.

موفق باشید

آخرین ویرایش:

jefri600

New Member
با سلام خدمت تمام دوستان
kamy3 عزیز
شما گفته دوستمون رو متوجه نشدید
ببن اول نوع فیلد رو از جنس nvarchar انتخاب کن یا هر چیزی که n اولش داشته باشه دومن کنار او دستور sql که نوشتی یه دونه N قرار بده حل میشه
جنسهای nvarchar و varchar از هم مجزا هستند
جنس varchar برای ذخیره حروف انگلیسی مناسبه
در صورتی که nvarchar برای زبانهایمختلف از جمله فارسی به کار میره
پس شما باید جنس nvarchar رو برای فیلدهای با مقدار فارسی استفاده کنید
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا