مشکل نویز در Vray

HR3D

کاربر فعال
با سلام به اساتید عزیز !!!

من امروز داشتم روی پروژهی ای با Vray کار میکردم و نوع نور پردازیم فقط و فقط Vray Ligh هست و تمام Subdive های مربوط به متریال ، تنظیمات رندر و نور ها رو به حدود 20 و بیشتر افزایش دادم و Shutter Speed دوربین رو به عدد 10.887 تغییر دادم بنابراین قدرت vray light ها رو روی حداقل 2 قرار دادم هم چیز ok هت ولی در صحنه با تعداد نویز بالایی روبه رو شدم ، که وقتی که Image Sampler رو رویحال Fixed گذاشتم نویز ها بر طرف شد ولی لبه های آبجکت ها خیلی تیز میشن پس در این صورت من نیاز به Adaptive DMC دارم که کارم طبیعی و خالی از مشکل باشه اما نویز بالایی داره کسی میتونه کمکم کنه که چجوری این نیوز ها رو از بین ببرم ؟ :-?

با تشکر:rose:

N.Abedi

Well-Known Member
آره استفاده از vray light به تنهایی برای نورپردازی یک صحنه باعث میشه خیلی نویز ایجاد بشه. من نمی دونم پروژتون چیه ولی غیر از بالا بردن پارامترهای رندر معمولاً از یه نور target direct به عنوان یکی از منابع نور اصلی تو رندرهای روز اگه استفاده کنی هم خیلی از نویز ها رو می پوشونه هم نیازتو به Vray light کم می کنه.
در ضمن می تونی از قسمت DMC Sampler مقدار Noise threshold رو افزایش بدی که البته مدت زمان رندرسازی هم زیاد میشه.
موفق باشی :rose:

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا