مشکل نمایش تصاویر در جستجوی گوگل

amirtala65

Member
من از گوگل کروم استفاده میکنم برای نمایش تصاویر جستجو شده در سایت گوگل فقط صفحه اول تصاویر رو نشون میده و بقیه رو که باید زیر اون تصاویر قرار بگیرن رو نشون نمیده
در فایرفاکس این مشکل رو ندارم اما چون از گوگل کروم بیشتر استفاده میکنم میخواستم بدانم چه جوری مشکل حل میشه؟

jmosawy

Member
سلام دوست عزیز،

بنده هم تقریباً میشه گفت فقط از مرورگر 'کروم' استفاده میکنم، اما مشکلی که شما فرمودی رو تا حالا باهاش مواجه نشدم.
شما یکبار دیگه الان تست کنید، ببینید وقتی که یک موردی رو جستجو کردید، پیغام "You are seeing the basic version because we think your Internet connection is slow" رو توی یک نوار زرد نشون میده یا نه؟ اگر این پیغام رو نشون میده، خوب اوون آخر عکس ها که میرسید، شماره صفحه داره و میتونید جلو (یا عقب) برید.
اما اگر این پیغام نشون داده نمیشه، شما هر چقدر Scroll رو بیارید پایین، عکس های بیشتری نشون داده میشه؛ مگر در حالتی که یکمی اینترنت شما شاید ضعیف باشه (یا به یه سری دلایل ضعیف شده باشه!!) که وقتی میاید پایین، عکس ها دیگه نشون داده نمیشه که مجبورید از قندشکن(!) :green: استفاده کنید.

موفق باشید.

amirtala65

Member
این چیزی که شما گفتین هیچ کدام نیست چون من گفتم سر مرورگرهای دیگه عکسها رو کامل نشون میده
در ضمن بنده سرعت اینترنتم خوب است
اینقدرم کم سواد نیستم که ندونم باید صفحه رو بالا پایین کنم:green:

jmosawy

Member
این چیزی که شما گفتین هیچ کدام نیست چون من گفتم سر مرورگرهای دیگه عکسها رو کامل نشون میده
در ضمن بنده سرعت اینترنتم خوب است
اینقدرم کم سواد نیستم که ندونم باید صفحه رو بالا پایین کنم:green:
با سلام مجدد،

من خیلی عذر میخوام، اما منظور بنده قصد توهین به شما نبود. خیلی معذرت میخوام.

اما بنده بعد از اون مطلب عرض کردم خدمتتون که:
مگر در حالتی که یکمی اینترنت شما شاید ضعیف باشه (یا به یه سری دلایل ضعیف شده باشه!!) که وقتی میاید پایین، عکس ها دیگه نشون داده نمیشه که مجبورید از قندشکن(!) استفاده کنید.

من اینجا منظورم این بود که یا اینترنت شما ضعیف هست(که ظاهراً نیست)؛ پس مشکل از جای دیگه منشأ میگیره و اون هم اینه که اگر بنده اشتباه نکنم، گوگل سایت خودش رو در مرورگر خودش با SSL لود میکنه. به خاطر همین شاید شما هم متوجه شده باشید که بعضی موقعه ها خود سایت اصلی گوگل در حالت Loading باقی میمونه وقتی که با مرورگرش باز میکنید؛ اما در بقیه خیر! به هرحال بنده توی جواب نخستم این موضوع رو صریحاً اعلام نکردم.

به هرحال، با عرض معذرت مجدد،
موفق باشید.

amirtala65

Member
اولا بنده ناراحت نشدم(پوسم خیلی کلفت از این حرفاس:lol:)
خب بالا خره چیکار باید کرد
با ssl لود میکنه یعنی چی؟
من میخوام مثل بقیه مرورگرها نشون بده
اما در حال لود میمونه و فقط صفحه اول رو نشون میده
و از اونجایی که مرورگر کروم خیلی سرعت داره آدم وسوسه میشه مرورگر دیگه ای استفاده نکنه

jmosawy

Member
اولا بنده ناراحت نشدم(پوسم خیلی کلفت از این حرفاس:lol:)
خب بالا خره چیکار باید کرد
با ssl لود میکنه یعنی چی؟
من میخوام مثل بقیه مرورگرها نشون بده
اما در حال لود میمونه و فقط صفحه اول رو نشون میده
و از اونجایی که مرورگر کروم خیلی سرعت داره آدم وسوسه میشه مرورگر دیگه ای استفاده نکنه
عرض سلام مجدد،

اون چیزی رو که بنده ازش اطلاع دارم، گوگل حتی موتور جستجوی خودش رو به وسیله SSL، همون httpS لود میکنه؛ در صورتی که در مرورگرهای دیگه همچین اتفاقی نمیفته. البته باز هم میگم، مطمئن نیستم، اما چیزی رو که بنده متوجه شدم، این هست!

حالا یه مدتی (ظاهراً حتی الان) هم پورت SSL رو بستن و یا واقعا سرعتش رو کم کردن که این مشکل پیش میاد... با اینکه پیش بنده، هیچ مشکلی از نظر باز کردن سایت ها با مرورگر "کروم" نیست و به راحتی ازش استفاده می کنم.

در ضمن، به نظرم مرورگر رو عوض نکن! :neutral:

موفق باشید.

بالا