مشکل نصب cs6 در ویندوز ؟

سلام
خسته نباشين
بچه ها من يه مشكلي برام پيش اومده هر كاري ميكنم نميشه ، حقيقتش تو تايپيك ها هم رفتم چيزي دستگيرم نشد كه مشكلم رو حل كنه
كسي راهه حلي چيزي اگه داره حتما بهم بگه ممنونش ميشم :oops:
من حقيقتش سيستمم 32 بيتي هستش و ميخوام نرم افزار افتر افكت cs6 نصب كنم ، بعد هر كاري كردم نشد يعني نصب نشد :paint:
بعدش يكي گفت بايد سيستمت 64 بيتي باشه ، برگشت بهم گفتش كه بايد يه ويندوز 64 بيتي نصب كني تو سيستمه 32 بيتيت ، كه اين جواب ميده
حالا الان من هم نسخه 64 بيتي وينوز سون با اگس پي دستمه و هركاري ميكنم نميتونم هيچ كدومشو نصب كنم
اصلا نصب نميشه ، نميدونم شايد تنظيماتش پيچيدس من نميدونم
دوستان اگه كسي هست كه ويندوز 64 بيتي روي سيستمش يعني 32 بيت سوار كرده خواهشا به ماهم بگه كه مشكلمون حل بشه ، خدا خيرتون بده راهنماييم كنين :rose::rose:
ممنونم
با تشكر:oops::oops::oops:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
الان دیگه اگه می خوای تخصصی کار کنی اصلا 32 بیتی نمیتونی کار کنی

بعدشم من قبلا رو سیستمم دو تا هار بود که رو یکی ویندوز xp 32 بیتی و رو اون یکی هار هم 64 بیتی نصب کرده بودم

منظورت چیه که نمیشه

سخت افزارت چیه؟

بعدشم دی وی دی ویندوز سون رو میزاری و تحت بود بالا میاری و بعد هم مراحل نصب ویندوز که فکر نمیکنم دیگه کسی بلد نباشه

نه داداش من ويندوز سون رو كه ميزارم تو سيستم اصلا ميخوام نصب كنم نصب نميشه مثلا ريستارت اينا ميكنم جواب نميده اصلا كار نمكنه
نميدونم با چه الفاظي به كار ببرم

آقا كسي نيس به دادمون برسه چيكار كنم تا 64ويندوز بيتي نصب كنم
نكنه ويندوزه خراب باشه فكر نكنم نميدووووووووونم:shock::cry:

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
عزیزم مشخصات سی پی یو و مادربردت رو بزار اصلا ببینم ویندوز 64 بیتی سیستمت ساپورت می کنه یا نه.

جدیدترین ارسال ها

بالا