مشکل نصب نرم افزارها در xp

lkمن بعد از نصب کردن ویندوز نمیتونم بعضی نرم افزارها رو نصب کنم و بعضی هم کامل نصب نمیشه
مثلا آفیس،مسنجر،اکسپلوره 7 و....کلا نصب نمیشه و درایوهای مجازی nero و clon cd هم نصب نمیشه
اول فکر میکردم مشکل از هار باشه چون بضی وقتا با فرمت درایو c و نصب مجدد ویندوز این مشکل حل میشد اما بعد روی یه سیستم دیگه و همینطور یک لپ تاپ هم با این مشکل مواجه شدم.
الان هم که یه کامپیوتر نو گرفتم ه همه چیزش جدیده اما بازم این مشکل را دارم
مثلا واسه نصب مسنجر میگه شما دسترسی کامل ندارید و باید با اکانت مدیر وارد بشید یا واسه اینترنت اکسپلوره و آفیس میگه نمیتونم فایلها رو کپی کنم
لطفا اگه کسی با این مشکل آشناست به دادم برسه

اینم عکس بعضی از پیامها

پیوست ها

• yahoo.JPG
    yahoo.JPG
    89.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • office.JPG
    office.JPG
    88.5 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • IE7.JPG
    IE7.JPG
    108.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3

the_king

مدیرکل انجمن
پیغام ها به وضوح از کمبود سطح دسترسی به سیستم حکایت می کنند، پروفایل کاربری که با آن Log in می کنید
مجوز دسترسی کاملی ندارد. اشکال از پروفایل کاربری و کمبود سطح دسترسی به سیستم است، کاربری که باهاش
Log in می کنید از چه نوعی است؟
احتمالا یک کاربر ساده از نوع Limited است و یا اگر جزو خانواده Administrator است سطح دسترسی مناسبی ندارد.

نصب کردن اکثر نرم افزار ها نیازمند استفاده از پروفایل با گروه کاربری Administrator است.
از منوی Start وارد بخش Control Panel شوید، و آیتم User Accounts را انتخاب کنید.
در گزینه های نمایش داده شده گزینه Change an account را بزنید.
حالا بایستی لیستی از کاربران به ثبت رسیده نمایش داده شود، عنوان زیر هر کدام را بخوانید، عموما یا
Computer Administrator است و یا Limited account و یا Guest (مهمان) که این آخری اصلا برای نصب کردن نرم افزار
مناسب نیست.
شما بایستی از پروفایلی استفاده کنید که Computer Administrator باشد و نه Limited account.
احتمالا تا حالا برای نصب نرم افزار ها از نوع دوم استفاده کرده اید. Log Off کنید (منوی Start) و با یک پروفایل کاربری از
گروه کاربری Administrator وارد شوید.

اگر پروفایلی از این نوع وجود نداشت بایستی با گزینه Create a new account یک نمونه اش را بسازید.

پیغام ها به وضوح از کمبود سطح دسترسی به سیستم حکایت می کنند، پروفایل کاربری که با آن Log in می کنید
مجوز دسترسی کاملی ندارد. اشکال از پروفایل کاربری و کمبود سطح دسترسی به سیستم است، کاربری که باهاش
Log in می کنید از چه نوعی است؟
احتمالا یک کاربر ساده از نوع Limited است و یا اگر جزو خانواده Administrator است سطح دسترسی مناسبی ندارد.

نصب کردن اکثر نرم افزار ها نیازمند استفاده از پروفایل با گروه کاربری Administrator است.
از منوی Start وارد بخش Control Panel شوید، و آیتم User Accounts را انتخاب کنید.
در گزینه های نمایش داده شده گزینه Change an account را بزنید.
حالا بایستی لیستی از کاربران به ثبت رسیده نمایش داده شود، عنوان زیر هر کدام را بخوانید، عموما یا
Computer Administrator است و یا Limited account و یا Guest (مهمان) که این آخری اصلا برای نصب کردن نرم افزار
مناسب نیست.
شما بایستی از پروفایلی استفاده کنید که Computer Administrator باشد و نه Limited account.
احتمالا تا حالا برای نصب نرم افزار ها از نوع دوم استفاده کرده اید. Log Off کنید (منوی Start) و با یک پروفایل کاربری از
گروه کاربری Administrator وارد شوید.

اگر پروفایلی از این نوع وجود نداشت بایستی با گزینه Create a new account یک نمونه اش را بسازید.

ممنونم از توجه شما
اما من تنها کاربر این کامپیوتر و admin هستم
و دقیقا مشکل همینجاست و این همون چیزی هست که من را گیج کرده

جدیدترین ارسال ها

بالا