مشکل نصب ایلاسترایتور رو کسی حل کرده یا نه؟

peymanpakzad

New Member
دوستان همونطور که در بسیاری از تاپیکها دیدند. نصب il با مشکلاتی همراهه و در جاجای سایتهای مختلف هم بهش اشاره شده. من خودم تا حالا موفق نشدم اونو نصب کنم.
از عزیزانی که واقعً از پس مشکل بر اومدن و یا اینکه با این مورد ایلاسترایتور آشنایی کامل دارند میخوام که در این تاپیک بیان و موارد و تجربیات مثبتشون رو بگن تا ماهم استفاده کنیم.

* متأسفانه یه عده ای میان و داستان بافی میکن یا اینکه از جاهای دیگه راه حل کپی پیست میکنند.

hoceyn

Active Member
من توی ورژن های Cs, CS2 ,CS3, CS4 هیچ مشکلی نداشتم و همیشه ازش اسفاده می کنم. میشه بفرمایید کجاش مشکل داره؟ نصب یا crack ؟

من توی این سیستم ها نصب کردم :
cpu : 2000 hz celeron
Ram :512
motherboard : asus
VGA: 128 geforce 5600

و

Cpu :5600 intell core2dou
Ram: 2GB bus 1066
MotherBoard: Asus
Graphic:1024 geforce 9600 gt

peymanpakzad

New Member
در نصب مشکل دارم. بعد از نصب وقتی برنامه اجرا میشه یکدفعه بسته میشه. برای مرتبه بعدی هم که نصب میکنم فتال ارور در نصب میده. این مشکل رو با همه ورژن های خاورمیانه ای داشتم و دارم.

hoceyn

Active Member
کرک شما مشکل داره. منم زمانی که از کرکای دیگش استفاده کردم به این مشکل بر خوردم. ضمنا حتما تمام آپدیت های ادوب رو توی فایر وال قرار بده.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
یه تاپیک وجود داره که موارد زیادی از خطا های نصب و اجرا ایل پرداخته شده
دقیقا مشکل شما چیه
تو چه قسمت از نصب مشکل بر میخوردید

peymanpakzad

New Member
من اومدم ایل نصب کنم: بعد از نصب برنامه میپرید. بعد یه جا یکی گفته بود اگه فوتوشاپ اول نصب شده فولدر ادوب رو رینیم کنید و بعد ایل نصب کنید. اینکار رو کردم: نه تنها دیگه ایل موقع نصب فتال ارور میداد بلکه فوتوشاپ هم از دست رفت. حالا نه میشه فوتوشاپ رو نصب کرد و نه ایل رو.

جدیدترین ارسال ها

بالا