مشکل نشناختن صدا

Peyman0111

New Member
سلام دوستان
یه مدته یه مشکلی افتاده به جون سیستم ... سیستم رو که روشن میکنم بعضی وقت ها کلا هیچ صدایی رو نمیشناسه ... مدیا پلیر هم ارور میده ... روی آیکون صدا هم ضربدر میزنه ....
اون موقع باید سیستم رو خاموش کنم ، فیش اسپیکر رو در بیارم و یا اینکه بزنم به یه جای دیگه .... بعد سیستم که روشن میشه خوب میشه و بعد میتونم فیش رو بزنم جای قبلیش ...
همیشه اینطوری نیست ولی جدیدا خیلی اینطور میشه ... درایور ها هم آپدیت هستن ...
میخواستم بدونم مشکل سخت افزاریه یا چیز دیگست ... کسی اگه دونست ممنون میشم راهنماییم کنه ...
اینم یه عکس از وقتی که این حالتی میشه ....

attachment.php

پیوست ها

• s.jpg
    s.jpg
    222.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3

the_king

مدیرکل انجمن
سلام دوستان
یه مدته یه مشکلی افتاده به جون سیستم ... سیستم رو که روشن میکنم بعضی وقت ها کلا هیچ صدایی رو نمیشناسه ... مدیا پلیر هم ارور میده ... روی آیکون صدا هم ضربدر میزنه ....
اون موقع باید سیستم رو خاموش کنم ، فیش اسپیکر رو در بیارم و یا اینکه بزنم به یه جای دیگه .... بعد سیستم که روشن میشه خوب میشه و بعد میتونم فیش رو بزنم جای قبلیش ...
همیشه اینطوری نیست ولی جدیدا خیلی اینطور میشه ... درایور ها هم آپدیت هستن ...
میخواستم بدونم مشکل سخت افزاریه یا چیز دیگست ... کسی اگه دونست ممنون میشم راهنماییم کنه ...
اینم یه عکس از وقتی که این حالتی میشه ....

نظر قطعی دادن شاید درست نباشه ولی سخت افزاریه، ولی ممکنه یک مشکل ساده در حد ناقص یا شل بودن اتصال کارت صوتی به اسلات توی مادربورد باشه که باید از جایش در بیاد و مجدد توی شکاف فرو بره. اگه خاک گرفته باشه هم باید تمیز بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا