مشکل نشان ندادن تکسچر - خواهس می کنم کمک کنید.

مشکل مشاهده تکسچر - خواهس می کنم کمک کنید.

سلام دوستان.من تازه تری دی مکس خریدم.من بیشتر تو مایا حرفه ای هستم.
یه مشکل بزرگ دارم.
من دیروز یک (3D Box) حاوی مدل های سه بعدی که یکی از محصولات شرکت نرم افزاری هما بود.این شرکت نرم افزاری هما مدل های سه بعدی رو از آرچ مدل جمع کرده بود.
من کاغذ توی باکس رو خوندم که می گفت برای واضح دیدن مدل ها باید پلاگین (V-Ray) را نصب کنید.بله درست کار کرد.رنگ اشیا رو نشون می داد اما تکسچر ها رو اصلا نشون نمیداد.
به این عکس نگاه کنید.
Untitled.jpg

از شما عزیزان تمنا دارم کمک کنید.

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
ممنون از همکاریتون

کافیه یک بار مکس رو سیو کنید و دوباره همون فایل رو لود کنید بعد اگر تکستچر داشته و گم شده از شما ادرس فولدر تکستچر هارو میخواد بهش میدید و سیو میکنید و یک بار دیگه که فایل مکس رو باز کنید همه چیز درست هست .
این ساده ترین روش بود . روش های پیشرفته تر هم هستن اما لزومی ندارند .

rmreza

Well-Known Member
ابزار قطره چکان رو از قسمت متریال ها بردارید و روی اون قسمت های که دایره کشیدید بزنید (کلیک کنید) تا متریالش معلوم بشه .
حالا ببنید که آیا اصلا تسکچر داره یا نداره . اگه نداشت که هیچی ولی اگه داشت :
به قسمت map توی متریال ها برید و روی قسمت هایی که تسکچر داره کلیک کنید . حالا یک قسمت دیگه باز میشه که اینجا نیز شامل دوبخشه :
1 - یک تسکچر ساده است که با کلیک روی تسکچر یک صفحه براتون باز میشه و با دادن آدرس پوشه تسکچر تسکچر براتون میاد و تمام
2- تسکچر ما یک tile میباشد که یکی یا هر دو یا گاهی سه تا تسکچر داره که با کلیک بر روی هر کدوم مثل قسمت اول میشود و ادامه کار .
البته گاهی که مدل رو باز میکنی همون ابتدا یک پنجره برات باز میشه که میتونی آدرس تسکچر رو به جسمت بدی
البته این هم ناگفته نماند که شاید هم جسم مورد نظر تسکچر داره و هنگام رندر دیده میشود .
البته یک راه دیگه هم بود که الان دقیق نمیدومن چی بود . البته روش بالا یکم طولانی هست ولی 100 % جواب میده و دیگه خطا نداره (مگه اینکه اسم تسکچر با تسکچر توی متریال هم نام نباشه ، که برا من گاهی پیش اومده که برای این کار هم اسم تسکچر تون رو مثل اسم تسکچر توی متریال میکنید . )

me-max

New Member
دوست عزیز . برنامه مکس به علت اینکه وقتی شما یک آبجکت خارج از آبجکتهای استاندارد مکس را وارد می کنیدبا گم کردن مپ کردینیت مواجه می شود . بنابراین برای حل مشکل پس از اعمال متریال حتما مدیفایر uvw map را اعمال کنید . موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا