دوست گلم سلام!سلام
منم مشکل نصب پیدا کردم
افتر و پریمیر cs5 داشتم ( مستر کالکشن )
اومدم چیزهایی دیگه نصب کنم می گه سریال اشتباه است
بعد رفتم cs5.5 خریدم بازم هنگام نصب میگه سریال اشتباه است
البته دوباره افتر cs5 رو خواستم نصب کنم ( چون کمی مشکل پیدا کرده بود ) گفت سریال اشتباه است منم trial نصب کردم بعد یه فایل dll تو سی دی بود تو فولدر افتر ریختم درست شد. یعنی با اینکه می گفت سریال اشتباه است اما نصب و کرک شد.!
من این کامپیوترم اصلا به نت وصل نیست فقط ماهی یکبار وصلش می کنم به نت که eset رو آپدیت کنم یعنی ممکنه تو همون یکبار وصل شدن ادوبی جعلی بودن رو شناخته؟
مطمئنم که در هنگام نصب و کار با ادوبی اصلا به نت وصل نبودم.
اون فایل اکتیو ، خودش جلوی ادوبی رو از اتصال به نت نمی گیره؟
ببنید یه سیستم تو آدوبی هستش که این سیستم فقط میاد سریال رو واسه آدوبی می فرسته!
حجم فایل سریال کمه!!! کمتر از 1KB!
پس سریع ارسال میشه و سریعا لایسنس از کار می افته!
دوم اینکه اصلا در هنگام نصب لازم نیست سریال بدید که!
تریال ورژن می زنید بعد همون فایل DLL رو که گفتید و فک کنم اسمش هست amtlib.dll رو میریزید و این میاد روز های تریال شما رو که 30 روز هست به بی نهایت روز تغییر میده!
بعد نرم افزار دوباره میاد سریال رو چک می کنه و می فهمه کار کار شماست!!!!
دوما بعد از نصب هرگز قبل از کرک کردن نرم افزار بازش نکنید! هرگز! اگه باز کنید دیگه کرک نمیشه!
باید ویندوز رو کاملا عوض کنید! یعنی 2 ویندوزه نشه! کاملا عوض کنید!
سوم من یه فایل رو به دوستم دادم در صفحات قبل به اسم Disable Activition!
اینم لینک دانلود :http://www.balandehsc.com/DisableActivation.zip
بعد از دانلود فایل رو از حالت فشرده خارج کنید و نرم افزار توش رو اجرا کنید تا ارتباط نرم افزار ها با آدوبی قطع شه!
یعد برای اطمینان بیشتر بیاید نرم افزار رو مثل پریمیر یا فتوشاپ رو بذارید تو فایروال و BLOCK کنید!
در ضمن دوست عزیزم ، جایی که نرم افزار رو نصب کردید مثلا C:\Program Files\Adobe ، بیاید توش یه سری فولدر می بینید!
اون فایل DLL یادتونه؟ اون رو علاوه بر فوادر نرم افزار مثلا فولدر Adobe Photoshop CS5 ، باید تو فولدر های Adobe Bridge CS5 و Adobe Device Central CS5 هم کپی کنید!
یادتون نره نباید قبلش نرم افزار باز شده باشه! در غیر این صورت باید ویندوز کاملا عوض شه!
سوالی هست در خدمتم!
آخرین ویرایش: