مشکل مودم zyaxel در برقراری ارتباط {کمک فوری}

mehdihai

Member
دوستان عزیز به مشکل بر خوردم :cry: هر کاری میکنم نمیتونم هیچ سایتی رو باز کنم فقط صفحه تنظیمات مودم باز میشه مدل مودم من zyxel p-660 RU T1 V3 هست و اشتراکم هم 128 از مخابرات مودم 2 تا پورت داره یکی USB و دیگری LAN از هیچکدوم متصل نمیشه در واقع متصل هست چراغ اینترنت روشنه یعنی وصله ولی سایتی رو نمیتونم مرور کنم کانکشن هم ساختم اما نشد تنظیمات رو هم وارد کردم دیگه نمیدونم چه کار کنم لطفا کمک کنید :sad:

Cisco

مدیر انجمن
با سلام.
یک بار مودم رودستی ریست کنین و دوباره از طریق آی پی آدرس نصب کنین.
با مخابرات تماس بگیرین و VPI , VCI رو بر اساس مخابرات تنظیم کنید.
اگر هم باز هم مودم کانفیگ نشد با پشتیبانی دلسا تماس بگیرین .
وفق باشید.

mehdihai

Member
اینا تنظیمات مودمه

پیوست ها

• 1rt.png
    1rt.png
    23.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • tyh.png
    tyh.png
    34.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 2rt.png
    2rt.png
    29.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 3rt.png
    3rt.png
    29.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mehdihai

Member
با پشتیبانی adsl مخابرات 2828 تماس گرفتم گفت مودم های زاکسل فقط باید روی bridge تنظیم بشن و با کانکشن وصل بشن ولی کانکشن ارور 691 میده با دلسا پشتیبانی مودم زاکسل تماس گرفتم 2 تا عدد گفت که باید تو تنظیمات مودم وارد میکردم ولی نتیجه نداد اونا هم گفتن از طریق bridge وارد شم بهشون گفتم ارور 691 میده گفتن user pass مشکل داره دوباره با 2828 مخابرات تماس گرفتم و user pass رو چک کردم موردی نداشت حالا 2 تا حالت داره یا مودم خرابه یا خط. یکی از دوستام گفت کابلها باید تعویض بشن مشکل از کابله یکی دیگه میگفت خط تلفنم قابلیت adsl نداره یکی دیگه میگفت سیم باید 4 رشته ای باشه نمیدونم چه ربطی داره اره دوستان اینم بدبختی ماست هرکی یه چیز میگه

جدیدترین ارسال ها

بالا