مشکل من با DVD Writer Sony 820A

Azureus

Member
سلام دوستان .
نمی دونم چرا رایترم از پریروز به این روز افتاد .

اول که سیستم رو روشن کردم همون اول که چک می کرد یه پیامی مبنی بر نشناختن DVD Writer داد . بعد از اون هم هر وقت یک DVD میزارم توش به سختی کلی با صدا و غیره میشناسه .

و وقتی هم که میشناسه و فایل (مثلا فیلم) رو اجرا میکنم بعد از 2-1 دقیقه بد دیگه DVD رو نمیخونه و سیستم هنگ میکنه . و بعد سیستم ریست میشه .

باید چی کار کنم ؟

البته رایت نکردم بعد از این قضیه ببینم چطور میشه . تا حالا هم تقریبآ 250-200 تای DVD باهاش رایت کردم .

ازش به عنوان DVD ROM هم استفاده می کنم . ولی برای قفل شکستن این جور چیزا هم ازش استفاده نکردم .

حال مشکل ما چیه . ممنونم میشم فوری کمک کنید .

maso

Member
فکر کنم کابل ide اش را باید چک کنی و حد المقدور تعویضش کن ، اگه درست نشد یکمی با سیماش ور برو اگه درست نشد بفرست گارانتی

sepi90

Member
منم نظرم کابل ديتاشه ، چون مال منم همين مشکل رو داشت که بعد از ور رفتن با کابلش حل شد .

Azureus

Member
فکر کنم کابل ide اش را باید چک کنی و حد المقدور تعویضش کن ، اگه درست نشد یکمی با سیماش ور برو اگه درست نشد بفرست گارانتی

چک کردمش درست جا خورده بود و تعویض نه ، باشه امتحان می کنم . در مورد گارانتی هم باید بگم تموم شده . مرسی

divaneh_to

Member
با سلام :
احتمال داره كه لنز شما كثيف شده باشه و يا عمر آن تمام شده باشد .

maso

Member
با سلام :
احتمال داره كه لنز شما كثيف شده باشه و يا عمر آن تمام شده باشد .

ایشون که میگند که موقع ریستارت ، گاهی وقت ها درایو را نمی شناسه نشان می دهد که از لنزش نیست ، شما همین کار را بکنید کابلش را عوض کنید و اگر در کابلش درایو دیگری بود جدا کنید و رایتر را تنهایی از یک کابل استفاده کنید

divaneh_to

Member
در دنياي كامپيوتر و الكترونيك تا جايي كه من تجربه كردم ، بعضي مواقع مسائل تئوري و عملي با هم جور درنمي‌ياد و آدم بايد تمام احتمالات رو بررسي كنه تا به نتيجه برسه .!!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا