من دو تا ویندوز 7 دارم ولی جدیدا خیلی از عکس ها رو باز می کنم این ارور میاد که قبلا وجود نداشت. جالبه در هر دو ویندوز این اتفاق افتاده و من با آنتی ویروس و آنتی malware چک کردم مشکلی نداشت
Windows Photo Viewer can't display this picture because there might not be enough memory available on your computer. Close some programs that you aren't using or free some hard disk space (if its almost full), and then try again.
توی گوگل سرچ کردم کلی راه حل دادن ولی هیکدوم موثر نبود مثل این لین لینک
www.winhelponline.com
یه مشکل دیگه هم دارم که نسخه کروم 92 به بعد نصب می کنم مشکل خطای low memory میده حتی اگه چند تب باز کرده باشم و از نسخه 92 تا 102 بر طرفش نکردن با اینکه کلی پیام دادم. رم رو با memtest86 تست کردم مشکلی نداشت. توی نسخه 90 و 91 اگر 50 تا تب باز کنم مشکلی نداره. فایرفاکس 101 هم دارم اصلا مشکلی نداره. پس مشکل از کرومه. مثلا رم 50 درصده ولی low memory میده یا حتی همینجوری هنگ می کنه که ویدئو هاش رو برای گوگل ارسال کردم جواب نمیدن و هیچ کاری هم نمی کنن و البته بگم پردازنده هم میره روی 100 درصد با چند تا تب که گفتم ویروس یابی کردم. خیلی وقتا هم not respoding میده
الان از نسخه 90 استفاده می کنم و تنها مشکلم این پیامی که مدام میگه باید مروگر آپدیت بشه و این پیام مدام اذیت می کنه ولی در کار مروگر تاثیری نداره و به خوبی کار می کنم (در گوشه بالا سمت راست)
تمام راه های آپدیت رو بستم این یکی حل نمی شه
ویندوزم ها کاملا درستن و هیچ مشکلی باهاشون ندارم
نصب ویندوز 10 هم در ذهنم بود ولی دیدم خیلی ها همین مشکل رو در ویندوز 10 دارن.
اگه دوستان می تونن راهنمایی کنن.
Windows Photo Viewer can't display this picture because there might not be enough memory available on your computer. Close some programs that you aren't using or free some hard disk space (if its almost full), and then try again.
توی گوگل سرچ کردم کلی راه حل دادن ولی هیکدوم موثر نبود مثل این لین لینک

[Fix] Error “Windows Photo Viewer can’t display this picture”
When you try to preview an image file (JPEG/PNG) using Windows Photo Viewer, the preview would be blank and the following error message is displayed: It’s a misleading error message, as in most cases…

یه مشکل دیگه هم دارم که نسخه کروم 92 به بعد نصب می کنم مشکل خطای low memory میده حتی اگه چند تب باز کرده باشم و از نسخه 92 تا 102 بر طرفش نکردن با اینکه کلی پیام دادم. رم رو با memtest86 تست کردم مشکلی نداشت. توی نسخه 90 و 91 اگر 50 تا تب باز کنم مشکلی نداره. فایرفاکس 101 هم دارم اصلا مشکلی نداره. پس مشکل از کرومه. مثلا رم 50 درصده ولی low memory میده یا حتی همینجوری هنگ می کنه که ویدئو هاش رو برای گوگل ارسال کردم جواب نمیدن و هیچ کاری هم نمی کنن و البته بگم پردازنده هم میره روی 100 درصد با چند تا تب که گفتم ویروس یابی کردم. خیلی وقتا هم not respoding میده
الان از نسخه 90 استفاده می کنم و تنها مشکلم این پیامی که مدام میگه باید مروگر آپدیت بشه و این پیام مدام اذیت می کنه ولی در کار مروگر تاثیری نداره و به خوبی کار می کنم (در گوشه بالا سمت راست)
تمام راه های آپدیت رو بستم این یکی حل نمی شه
ویندوزم ها کاملا درستن و هیچ مشکلی باهاشون ندارم
نصب ویندوز 10 هم در ذهنم بود ولی دیدم خیلی ها همین مشکل رو در ویندوز 10 دارن.
اگه دوستان می تونن راهنمایی کنن.