مشکل ماکسیمایز شدن در ویندوز 7

saadatmsg

Active Member
سلام
من وقتی پروژمو تو ویندوز 7 مینی مایز می کنم وقتی دوباره ماکسیمایز می شه کل عناصر صفحه حذف میشه و فقط رنگ پس زمینرو نشون می ده

Ehssan_it

Well-Known Member
اگه تو بیلدر گزینه بیشینه رو فعال کنید فقط اندازه صفحه بزرگ میشه و عناصر صفحه رو باید خودتون مرتب کنید.

saadatmsg

Active Member
میشه در مورد همین انتخاب کردن عناصر مثلا flash و بزرگنمایی اتوماتیکش توضیح بدین دوست عزیز
ممنون

فایلتو بزار تا ببینیم روی ویندوز های دیگه هم همینطور میشه بهت خبر بدیم

فکر کنم اگه درست حدس زده باشم این مشکل رو نمیشه حل کرد (حد اقل رو سیستم شما قبل از عوض کردن ویندوزتون نمیشه حل کرد) و باید اگه خیلی این ماکسیمایز شدن برنامتون براتون مهمه اول از یه راهی تشخیص بدین که برنامتون کی ماکسیمایز میشه و همون لحظه تمام اطلاعات موجود روی برنامه رو از جمله شماره صفحه |ثانیه پخش فیلم ها| و غیره رو یک برنامه جدید باز کنه و به اون منتقل کنه و براتون نمایش بده

اگه هم برای این راه با مشکل زمان و یکی دو ثانیه ی علافی برای ادامه پخش صدا مواجه شدید صدا رو با یک برنامه دیگه بزارید و با برنامه اصلیتون کنترلش کنید که اگه برنامه اصلی باز و یا بسته شد مشکلی پیش نیاد

در ضمن اگه هم که مکان دقیقی که فایلتون باید در اونجا باشه رو میدونید چه بهتر چون میتونید یک شرت کات بسازید که داخل قسمت compatibility اون تنظیم شده باشه که فایل شما رو با توجه به محیط ویندوز ویستا و یا اکس پی اجرا کنه از طریق این اسکریپت هم میتونید صفحه دسکتاپ طرفتون رو پیدا کنید

embedded$=<Embedded>
desktop$='Desktop'
empty$=''
embeddedreal$='AppData\Local\Temp\MMBPlayer\\'
userurl$=StrChange(embedded$,embeddedreal$,empty$)
desktopurl$=userurl$ + desktop$

اگه این اسکریپت رو به دلیل شکلش که تو صفحه سایت اینطوریه نتونستید ببینید از عکسه استفاده کنید
DesktopURL.bmp

در ضمن ببینید با ریسایز کردن اشیا نمیتونید دوباره اون ها رو نمایش بدین مثلاً یک عکس رو اندازه یک تا پنج رزلوشن بزرگ یا کوچیکش کنید و بعد از 200---300 میلی سکوند دوباره اون رو به حالت قبلیش برگردونین تا دو باره اون ها رو بعد از ریسایز شدن نشون بده

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
دوست عزیز خوشحالم که به انجمن مالتی مدیا بیلدر اومدید و سوالتون رو مطرح کردید.
امیدوارم اینجا اوقات خوشی رو داشته باشید و همیشه از سوالاتتون جواب بگیرید و اگه چیزی هم بلد بودید به ما هم یاد بدید.
توصیه میکنم قوانین انجمن که در بالا هستش رو مطالعه کنید.

لطفا از زدن تاپیک های تکراری در مورد یک موضوع خودداری کنید.

موفق باشید...

میشه در مورد همین انتخاب کردن عناصر مثلا flash و بزرگنمایی اتوماتیکش توضیح بدین دوست عزیز
ممنون

مشکل الان اینجاست که تو نمیدونی کی برنامت مینیمایزه و کی ماکسیمایزه

خوب باید راهی پیدا کنی که بفهمی برنامت کی ماکسیمایز شده که اونم فکر نکنم با ام ام بی بشه ولی حدس میزنم با اتو ایت بشه فهمید که کی و کدوم تیتل ها ماکسیمایز شده و روی صفحه اند و از اونهایی که با اتو ایت آشنا هستن و وقتشم دارن درخواست میکنم فایلی رو درست کنن که بتونه به این دوستمون موقعی که صفحه در حالت انتخاب ویندوز هست یک متغیری رو چه از طریق رم چه یک فایل در هارد چه یک عدد در رجیستری (هر کدوم که به نظر خودتون سریع تر هست و آسون تر) به پروژه ایشون ارسال کنه و یا راه بهتری اگه به ذهن کسی میرسه بگه

و اما در مورد تغییر سایز اشیا این کار کار آسونی هست که میشه با استفاده از سایز قبلی اشیا اونها رو یکم بزرگ و یا کوچیک کنی باید اول از طریق این اسکریپت سایز عکستو به دست بیاری

x=objectwidth(bitmap)
y=objectheight(bitmap)

و بعدشم اندازه های مثلاً 10 پیکسل بزرگ ترشو به دست بیاری با این اسکریپت

x=x+10
y=y+10

و حالا عکستو با این اندازه هایی که به دست آوردی تغییر سایز بدی

MoveObject("","ObjectX(bitmap),ObjectY(bitmap),x,y")

در نظر داشته باش که من اسم عکستو bitmap فرض کردم و تو میتونی اسم اون رو تغییر بدی اگه سوال دیگه ای بود بگو من اگه وقت نمونه ساختن نداشته باشم میتونم برات توضیح بدم

آخرین ویرایش:

saadatmsg

Active Member
اقا از راهنماییتون واقا ممنونم.امیدوارم روزی بتونم منم به دوستان دیگه در رفع مشکلاتشون کمک کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا