مشکل لب تاپ مهم (برای نصب ایکس پی)

با سلام و خسته نباشد
من یک مشکل بزرگ دارم روی سیستمم ولی زیاد بزرگ هم نیست
توضیح:
من داشتم کار میکردم با سیستم که یکدفعه پیغام صفحه آبی که توی آن از هارد ایراد گرفته بود آومد وقتی ریسد کردم دیدم ویندوز بالا نمیاد تو پارتیشن مجیک درایو ها بود ولی وقتی تو بوت نصب ویندوز میرفتم اخطار میداد و میگفت هارد روی سیستم نصب نیست من با ویستا سیستم رو آوردم بالا ولی میخوام ویندوز ایکس پی نصب کنم
میخوام ببینم مشکل چیه ؟
و یک سوال دیگه:
من اگه بخوام حجم درایو ویندوزمو بدون اینکه ویندوز پاک بشه بالا ببرم از چه برنامه ای استفاده کنم که روی ویستا هم عمل کنه حجمشم کم باشه بد نیست چون اینترنتم زغالی هست.

پیش پیش ممنون

=> Sharax <=

atk

Active Member
معمولا اين مشكلات در دو ويندوزه كردن لپ تاپ پيش مي آيد.
براي بالا بردن ظرفيت هم مي توانيد از پارتيشن مجيك استفاده كنيد.

يا علي

با سلامی دوباره
دوست عزیز من قبلا یک ویندوز روی سیستم داشتم و به اون ویندوز هم فشار نمی آوردم
نمیدونم چیجوری شد اینجوری شد
ممنون از بابت نرم افزار ولی چه نسخش روی ویستا عمل میکنه و برنامه دیگه ای نیست که حجمشک کم باشه؟

=> Sharax <=

Mr.Steres

Active Member
تکان های شدید هم می تونه دلیل این مشکل باشه ! برای تغییر ظرفیت پارتیشن ها از خود ویندور می تونید از Administrator Tools استفاده کنید .

با سلام
آقا ممنون ولی برای تکان نبود بیخودی اینجوری شد و برای افزایش حجم میشه از ویندوز استفاده کرد ولی باید درایوت فرمت بشه و برای درایو ویندوز فکر نکم بدرد بخور باشه
دوست عزیز از شما هم متشکرم و نرم افزار کم حجم صراغ نداری؟

=>Sharax<=

atk

Active Member
با سلام
آقا ممنون ولی برای تکان نبود بیخودی اینجوری شد و برای افزایش حجم میشه از ویندوز استفاده کرد ولی باید درایوت فرمت بشه و برای درایو ویندوز فکر نکم بدرد بخور باشه
دوست عزیز از شما هم متشکرم و نرم افزار کم حجم صراغ نداری؟

=>sharax<=
يكي ديگه سراغ دارم كه خيلي بهتر است ولي سنگين تر از pm است.

يا علي

Erfan

Active Member
دوست عزیز برای تغییر حجم درایو ها در لپ تاپ فقط پیشنهاد میکنم از نرم افزار Paragon Partition Manager 9.0 Professional استفاده کنید، حالا لزوماً این ورژن نه، ولی همین نرم افزار باشه که مختص این عمل هستش.

نرم افزار های مشابه خوب هستن ولی روی لپ تاپ توصیه نمیشود.

مخلصیم، عرفان:rose:

دستت درد نکنه آخه حجمش بالا هست

حجم پایین سراغ نداری؟

=> Sharax <=

آخرین ویرایش:

Ali6594

Active Member
دوست عزیز در مورد مشکل شما نرم افزاهای متعددی وجود دارند که به نظر من حرفه ای ترین اونها هم پارتیشن مجیک هست . برای این که مشکل نصب و یا سازگاری با ویندوز ویستا هم پیش نیاد می تونید سی دی بوتیبل این برنامه رو گیر بیارید و از اون استفاده کنید

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری نیست.

جهت نصب XP بر روی لپ تاپ ، وارد Setup شوید و HDD Mode را از

گزینه ی IDE به AHCI تغییر دهید.

موفق باشید.

nima_dsnr

کاربر VIP
در مورد پارتیشن بندی برنامه ای گیر نمیاری که بتونی با اینترنت ذغالی دانلود کنی
اگه هم گیر بیاری برنامه نیست
partition magic 8 رو ویستا کار نمیکنه ولی نسخه های بالاتر از 8 کار می کنن
paragon partition manager 9 هم که عرفان گفت خوراک این کار هست. بدون فرمت هم میتونی افزایش بدی بشرط اینکه هاردت جا داشته باشه

Erfan

Active Member
من چون خودم تجربه این کار رو داشتم این برنامه رو پیشنهاد کردم :

paragon partition manager

توانایی هاش با partition magic برابر میکنه و شاید هم بیشتر، محیطش هم تقریباً شبیه هم هستن.

جدیدترین ارسال ها

بالا