[phpNuke] مشکل فارسی نویسی عناوین در ناک 7.9

rahmani

Member
من ناک 7.9 فنتاستیکو نصب کردم و زبان فارسی را هم ست کردم ولی عنوان بلوکها و عنوان ماژولها فارسی نمیشود و حروف ( øªø¨ù?û?øºø§øª) مینویسد.

من این مشکل را با 7.8 ندارم ولی وقتی آنرا هم به 7.9 ارتقا میدهم باز همین مشکل بوجود می آید.

ali-msh

Member
خوب دوست عزیز در این نسخه از نوکی که توسط سایتها منتشر میشه فقط چند تا فایل زبان فارسی بهش اضافه نشده بلکه کل پرتال کار شده بهتر از همه اینه که اونی که از فنتستیکو نصب کردید پاک کنید و از اول یک نوک فارسی نصب کنید البته مشکل شما قابل حله ولی این کار رو بکنید بهتره
الان هم که همشون اینستالر دارن پس مشکلی نیست

rahmani

Member
اگر ممکن است به همان سوال اول جواب دهید. یعنی راه حل مشکل در ناک اتوماتیک فنتاستیکو.

rahmani

Member
جناب صادق همین قالبی که برای 7.9 مشکل دارد در 7.8 مشکلی ندارد آیا نکته خاصی بنظرتان میرسد؟

در ضمن مشکل فقط در عنوان مطالب و عنوان بلوک و نام ماژولها وجود دارد و در متنها مثل پیامها و غیره مشکلی نیست.

و توضیح بیشتر اینکه عناوینی که در زمان نصب 7.8 نوشته شده همچنان درست نمایش داده میشود ولی اگر آنها را در 7.9 تغییر دهم خراب میشود.

همچنین من ناک زبان عربی فنتاستیکو را هم نصب کردم و در عربی هم همین مشکل عنوانها وجود دارد. و بازهم فقط در عنوانها.

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
پيشنهاد ميكنم از بخش فنتاستيكو نيوك رو نصب نكنيد . چون نتنها اين اولين مشكل شما نخواهد بود بلكه مشكلات بعدي نيز به سراغتون خواهد آمد .

در اين مورد چند نكته بايد كنترول شود :
- نوع زبان فارسي كه قرار گرفته بايد تحت UTF-8 باشد و اين تنظيم بايد در فايل زبان اصلي نيوك وارد شده باشد .
- قالب سيستم اگر نياز به تعيين كدينگ دارد بايستي به utf-8 تغيير كند .
- خود نيوك در صورت نياز از طريق فايل هدر يا ايندكس به utf-8 تنظيم شود .

از همه مهمتر عناوين بلوك و ماژول ها در ديتابيس تعريف ميشود و اگر سيستم شما فارسي نباشد آنها را بصورت غير قابل خواندن تبديل ميكند .

جدیدترین ارسال ها

بالا