مشکل فارسی نویسی در text input

شروع موضوع توسط MO_RE_S ‏31 جولای 2014 در انجمن Flash builder / flex

  1. MO_RE_S

    MO_RE_S New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    من یه پروژه android project در flash builder ساختم و توش از یه text box استفاده کردم ولی وقتی توی text box فارسی تایپ می کنم به صورت بر عکس و بریده بریده نمایش داده می شه(این مشکل با Direction:rtl هم حل نشده).
    اختمالا به خاطر فونت فارسیه که توی گوشیم وحود نداره.
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
     
    نوشته شده توسط MO_RE_S در ‏31 جولای 2014
  2. Rayansanat

    Rayansanat Member

    ارسال‌ها:
    37
    تشکر شده:
    5
    امتیاز دستاورد:
    8
    باید فونت فارسی رو داشته باشید
     
    نوشته شده توسط Rayansanat در ‏31 جولای 2014
    MO_RE_S از این پست تشکر کرده است.
  3. MO_RE_S

    MO_RE_S New Member

    ارسال‌ها:
    2
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    ممنون از پاسختون
    اتفاقا من یه فولدر ساختم و یه فونت توش قرار دادم و از کد زیر برای Embed کردن استفاده کردم ولی متاسفانه مشکلم حل نشد.

    اگه راهمکایی کنید که مشکل کار کجاست ممنون میشم
     
    نوشته شده توسط MO_RE_S در ‏1 آگوست 2014
  4. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    از spark استفاده کنید نه mx
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏19 آگوست 2014
  5. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    مرد شریف چرا وقتی از
    PHP:
    <fx:Object/>
    توی datagrid استفاده میکنیم کاملا فونت فارسی و مرتبه ولی وقتی همین تگ رو توی لیست یا آرایه استفاده میکنیم فونت فارسی رو نمیشناسه
    مشکل چیه؟
    ضمنا این مشکل در
    PHP:
    <s:Button/>
    هم صادقه.
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏26 سپتامبر 2014
  6. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    این همون object خودمون تو as3 هست
    این رو من تست نکردم ولی باید ببینی در button یا datagrid از namespace ام ایکس برای نمایش متن از چی استفاده شده
    در spark این مورد حل شده
    ولی در کل بجز override کردن کلاس ها در mx راهی برای فارسی نویسی نیست مگر کلاس های شبیه ساز

    مطمئن هستی button یا datagridet از نوع spark نیست؟
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏26 سپتامبر 2014
  7. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    دکمت که spark هست عمو
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏26 سپتامبر 2014
  8. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    خب سوال منم برای همینه
    در datagrid اوکیه ولی توی button نه در صورتی که button
    spark هستش
     
    آخرین ویرایش: ‏26 سپتامبر 2014
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏26 سپتامبر 2014
  9. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    نه
    اشتباه می کنی
    کد رو بزار
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏26 سپتامبر 2014
  10. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    ببین این مشکل در کامپیوتر نیست ولی وقتی تست رو توی گوشی انجام میدم ایجاد میشه
    البته data grid توی گوشی هم مشکلی نداره
    فقط datagrid درسته بقیشون گیر داره
    نمیدونم شاید بشه با embed کردن فونت حل بشه
    اصلا میشه توی بیلدر فونت رو embed کرد؟
    میبینی حالا همین آبجکت توی آرایه
     
    آخرین ویرایش: ‏26 سپتامبر 2014
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏26 سپتامبر 2014
  11. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    یه عکس از بهم ریختنش بده
    آره میشه امبد کرد
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏26 سپتامبر 2014
    e_naderlou از این پست تشکر کرده است.
  12. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    اینم هر سه با هم
    Screenshot_2014-09-26-23-59-32.png
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏26 سپتامبر 2014
  13. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    ببین فونت رو امبد کن اگر درست نشد با richText برو label رو جای گزین کن
    باید درست بشه
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏27 سپتامبر 2014
    e_naderlou از این پست تشکر کرده است.
  14. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    embed کردن توی بیلدر با کده یا صرفا کپی توی فایل پروزه کافیه؟
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏28 سپتامبر 2014
  15. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    کد (Text):


            @font-face
            {
                src: url("/BioSQL/Assets/BESFHNBD.TTF");
                fontFamily: B S;
                fontStyle: normal;
                fontWeight: normal;
                embedAsCFF: true;
                advancedAntiAliasing: true;
               
            }

     
    جفتش
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏28 سپتامبر 2014
    e_naderlou از این پست تشکر کرده است.
  16. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    من اول فونت رو داخل فولدر libs کپی کردم بعد کدها رو به شکل زبر انجام دادم قاعدتا باید کار کنه مگر اینکه فولدر دیگه ای باید بریزم یا آدرس دهیم اشتباه باشه


    PHP:

        <fx:Style>
            @namespace s "library://ns.adobe.com/flex/spark";
            @namespace mx "library://ns.adobe.com/flex/mx";
           
            @font-face
            {
                src: url("libs/BTitrBd_0.ttf");
                fontFamily: comicCFF;
                fontStyle: normal;
                fontWeight: normal;
                embedAsCFF: true;
                advancedAntiAliasing: true;
               
            }
            s|Button
            {
                fontFamily: comicCFF;
            }
        </fx:Style>
     
     
    آخرین ویرایش: ‏29 سپتامبر 2014
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏29 سپتامبر 2014
  17. akherat

    akherat مدیر انجمن

    ارسال‌ها:
    594
    تشکر شده:
    661
    امتیاز دستاورد:
    93
    الان فونت کتاب خونس؟
    یه فولدر جدید درست کن و هر چیز رو جای خودش بزار
    [CSSS]fontFamily: comicCFF;[/CSSS]

    اسم فونت رو تو دابل کوتیشن بزار


    [CSSS]fontFamily: "comicCFF";[/CSSS]

    اگر باز کار نکرد او آدرس دهی مشکلی هست

    ارور نمیده؟ یا وارنینگ؟
     
    نوشته شده توسط akherat در ‏29 سپتامبر 2014
  18. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    ببین من همه این کارارو کردم که توی دبل کوتیشن بزارم و یا فولدر حتی جدید بسازم انواع و اقسام آدرس دهی رو هم دادم ولی هر کدوم که اشتباه باشه خودش ارور میده ولی این حالت که توی پست قبل گذاشتم ارور نداره ولی کارم نمیکنه ضمنا با دبل کوتیشنم ارور نمیده ولی بازم کار نمیکنه
    عجیبه
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏29 سپتامبر 2014
  19. triton

    triton کاربر فعال

    ارسال‌ها:
    279
    تشکر شده:
    396
    امتیاز دستاورد:
    63
    سلام

    من font-face زیر را فقط در CSS3 دیدم استفاده می کنند و فکر نمی کنم در MXML کار کنه
    همین الان این کد را نوشتم و تستش کردم، جواب داد:
    [JSS]
    [Embed(source="fonts/BNAZANIN.TTF", fontFamily="BNazanin", mimeType="application/x-font")]
    private var BNazanin:Class;

    protected function windowedapplication1_creationCompleteHandler(event:FlexEvent):void
    {
    Font.registerFont(BNazanin);
    myTextInput.setStyle("fontFamily", new BNazanin().fontName);
    }
    [/JSS]

    اصلا یه فونت که می دونی روی گوشیت هست و فارسی را هم ساپورت می کنه امتحان کن، اگر که همه چیز درست بود حتما فونت مشکل داره، در غیر این صورت باید مشکل در برنامه باشه.
     
    آخرین ویرایش: ‏5 اکتبر 2014
    نوشته شده توسط triton در ‏5 اکتبر 2014
    e_naderlou از این پست تشکر کرده است.
  20. e_naderlou

    e_naderlou Member

    ارسال‌ها:
    90
    تشکر شده:
    53
    امتیاز دستاورد:
    6
    ممنون از لطف شما من تستش میکنم حتما ولی فونتی که روی گوشی نیست رو میخواییم embed کنیم دیگه خب نباید باشه
    ضمنا همین font-face برای label و datagrid کار میکنه ولی برای button و چند تا دیگه از کامپوننتها کار نمیکنه
     
    نوشته شده توسط e_naderlou در ‏7 اکتبر 2014

به اشتراک بگذارید