مشکل فارسي در فتوشاپ

mehran_j

Member
شهرام جان براي فارسي نويسي در فتوشاپ بايد اول توي يكي از برنامه هاي فارسي نويس متنتو بنويسي و بعد اونو به فتوشاپ انتقال بدي.....براي پيدا كردن اين نرم افزارها مثل مريم يا پروين و......با يه جستجوي كوچولو توي فروم ميتوني چند تا از اونا رو پيدا كني

Parham

Well-Known Member
دوست عزیز نسخه ای که شما داری استفاده میکنی‌ نسخه CS2 معمولی‌ هستش و برای فارسی‌ نویسی‌ در محیط این برنامه باید نسخه خاورمیانه که قبلا در انجمن ها معرفی‌ شده بود و Adobe Photoshop CS2 ME نام داره را داشته باشی‌ تا بدون مشکل بتونی‌ فارسی‌ بنویسی‌ ...

S.H.R.M.K

Well-Known Member
براي پيدا كردن اين نرم افزارها مثل مريم يا پروين و......با يه جستجوي كوچولو توي فروم ميتوني چند تا از اونا رو پيدا كني

فارسی نویس مریم که به کل تو این نسخه مرخصه.

دوست عزیز نسخه ای که شما داری استفاده میکنی‌ نسخه CS2 معمولی‌ هستش و برای فارسی‌ نویسی‌ در محیط این برنامه باید نسخه خاورمیانه که قبلا در انجمن ها معرفی‌ شده بود و Adobe Photoshop CS2 ME نام داره را داشته باشی‌ تا بدون مشکل بتونی‌ فارسی‌ بنویسی‌ ...

پرهام جان با فارسی نویس هم میشه ولی خوب اون راحت تره ME
البته به نظر من تنها مشکلی که تو نسخه های ME هست اینه که فونت های کمی برای نوشتن داره.

Parham

Well-Known Member
پرهام جان با فارسی نویس هم میشه ولی خوب اون راحت تره ME
البته به نظر من تنها مشکلی که تو نسخه های ME هست اینه که فونت های کمی برای نوشتن داره.
حدود 90 فونت برنا هستش که به صورت معمولی‌ می‌شه در برنامه ها استفاده کرد که فکر می‌کنم برای هر نیازی کافی‌ باشه دوست عزیز به هر حال هم نسخه ME می‌شه استفاده کرد هم می‌شه از فونت های پروین که فکر می‌کنم خودت قرار دادی و 345 تا بود استفاده کرد ...

AMiR

Active Member
سلام
آق ميشه اين 90 تا فونت رو لما هم داشته باشيم
من 20 - 30 بيشتر ندارم

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا