مشکل عجیب نمیشه چیزی اپلود کرد(لطفا راهنمایی کنید)

farzin.m

New Member
سلام
یه مشکلی دارم اینکه یه خط اینترنت پرسرعت 2 میگ هست که به غیر از سیستم خودش که بوسیله کابل اینترنت میده داره به سه سیستم دیگه با وایرلس اینترنت میده

حالا مشکلی که هست اینکه یکی از این سیستم ها میتونه وبگردی و ... داشته باشه و سرعتش خیلی هم خوب و مناسبه اما نمیتونه چیزی رو آپلود کنه! یا مثلا تو بلاگفا وقتی مطلب میذاره انجام نمیشه همینجوری داره لود میشه یا ایمیل باز میکنه هم همینطور.

نمیدونم مشکل از چی میتونه باشه.

نکته :

1- 2 سیستم دیگه که وایرلس دریافت میکنن مشکلی ندارن

2-دستگاه دریافت وایرلس رو با یه دستگاه دیگه عوض کردم و امتحان کردم اما نشد حتی بعد از کلی ور رفتن رفتم ویندوز رو هم عوض کردم اما بازم نشد

3-این مشکل چند روزه که به وجود اومده یعنی قبل اون مشکل نبود

4-از شرکتی که اینترنت رو میده اومدن اما نتونستن کاری کنن

5-این مشکل زمانی بوجود اومد که اینترنت اونجا قطع شده بود بعد از شرکت خدمات اینترنت اومدن و بعد از چند دقیقه حل شد قطعی اینترنت و این مشکل که بالا گفتم هم دقیقا از همون زمان شروع شد

من چیزی به ذهنم نمیرسه لطفا کمک کنید

jeyson

Active Member
دوست عزیز مشکل خیلی غیر عادیه اما فک کنم ایراد از خط تلفن یا کابل کشی یا کابل کراستون باشه؟

اگه کابل کراس دارین ، رنگش رو چک کنید که صحیح باشه و قابلیت آپلود + دانلود با هم رو داشته باشه
من این مشکل رو با شبکه داشتم!! یه طرفه شده بود فقط سند می کرد و ریسیو نداشت
کابلتون رو عوض کنید و کابل صحیح بگیرید

farzin.m

New Member
دوست عزیز مشکل خیلی غیر عادیه اما فک کنم ایراد از خط تلفن یا کابل کشی یا کابل کراستون باشه؟

اگه کابل کراس دارین ، رنگش رو چک کنید که صحیح باشه و قابلیت آپلود + دانلود با هم رو داشته باشه
من این مشکل رو با شبکه داشتم!! یه طرفه شده بود فقط سند می کرد و ریسیو نداشت
کابلتون رو عوض کنید و کابل صحیح بگیرید

عجیبتر از اون که فکرشو بکنین حالا تازه یه مسئله دیگه هم تو همون محل بوجود اومده که حتی از این هم عجیبتره

اما به هر حال :

اول اینکه اصلا کابلی در کار نیست که
گفتم از یک خط پرسرعت 4 سیستم استفاده میکنن یکی با کابل و 3 تا دیگه با وایرلس
فقط همین سیستم که میگم و از وایرلس استفاده می کنه مشکل داره و همانطور که گفتم 7 یا 8 روزه که این مشکل رو پیدا کردن یعنی قبلش نبود

با هر منطقی من فکر میکنم اصلا جور در نمیاد .هیچ چیزی به فکرم نمیرسه
من لب تاپم رو بردم تو همون اتاق و دیدم که مشکلی نیست !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا