مشکل عجیب !!؟

behzad999

Member
با سلام و تبریک سال نو به شما عزیزان
من به مشکل عجیب تو مکس برخوردم اونم اینه که هر عددی واسه ابعاد احجام یا uvwap و خلاصه هر عددی که تو قسمت های مختلف مکس تایپ میکنم خودش اونو روند میکنه. مثلا من میزنم 1/6 اونو تبدیل میکنه به 1 میزنم 2/5 میکنش 2!!!

geo_vahid

Member
با سلام
اگر مشکل حل شد راه حلش رو اینجا اشتراک بزار. من چند باری دیدم که این اتفاق افتاده و هر کاری کردیم درست نشد. البته فکر می کنم از تنظیمات ویندوز باشه چون برای کسایی این اتفاق می افتاد که اعداد رو فارسی نمایش می داد. به هر حال اگر تونستی راهی پیدا کنی ممنون میشم اشتراک بگذاری.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
behzad999 عزیز شما دارید همش خلاف قوانین عمل میکنید !
نام مبحث رو درست کنید و نام مبهم نگذارید .

این مشکل نیست !
کسی که برنامه رو می نویسه بر پایه ی محاسبتاش میتونه ورودی رو مشخص کنه که Integer باشه یا Float ! مثل شما نمیتونی UV Channel رو بذاری 1.5 که ! باید با 2 باشه یا 1 !

behzad999

Member
behzad999 عزیز شما دارید همش خلاف قوانین عمل میکنید !
نام مبحث رو درست کنید و نام مبهم نگذارید .

این مشکل نیست !
کسی که برنامه رو می نویسه بر پایه ی محاسبتاش میتونه ورودی رو مشخص کنه که Integer باشه یا Float ! مثل شما نمیتونی UV Channel رو بذاری 1.5 که ! باید با 2 باشه یا 1 !
با سلام
من قبلا خیلی راحت این اعداد رو وارد میکردم .مثلا ضخامت یک باکس رو میدادم 0.156 ولی الان نمیتونم. حتی uv هم این اعداد رو وارد میکردم هیچ مشکلی نداشت. من ویندوز کامپیوتر رو عوض کردم این مشکل برخوردم.الان ویندوز 8.1 نصب کردم اینجوریه. در مورد عنوان هم چیز بهتر از این به ذهنم نرسید چون واقعا واسم این مشکل عجیبه. ممنون میشم راهنمایی کنین که چیکار کنم

LinkinForEver

برید توی تنظیمات مکس تو بخش General یک پارامتر به اسم Spring اون تعداد اعشار بعد از عدد صحیحه .

Hidden Dragon

کاربر فعال
با سلام
من قبلا خیلی راحت این اعداد رو وارد میکردم .مثلا ضخامت یک باکس رو میدادم 0.156 ولی الان نمیتونم. حتی uv هم این اعداد رو وارد میکردم هیچ مشکلی نداشت. من ویندوز کامپیوتر رو عوض کردم این مشکل برخوردم.الان ویندوز 8.1 نصب کردم اینجوریه. در مورد عنوان هم چیز بهتر از این به ذهنم نرسید چون واقعا واسم این مشکل عجیبه. ممنون میشم راهنمایی کنین که چیکار کنم

با سلام،

هر چند مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما تنظیمات مربوط به Country رو تنظیم نکردید تو بعضی از کشور ها بجای نقطه( . ) از کاما( , ) برای جدا سازی اعشار استفاده میکنن، کاما رو امتحان کنید اگر اینطور بود کافیه در تنظیمات Contry

کشورهایی رو انتخاب بفرمایید که از نقطه برای تعیین اعشار استفاده میکنن یا با کاما کنار بیان...

موفق باشید

behzad999

Member
برید توی تنظیمات مکس تو بخش General یک پارامتر به اسم Spring اون تعداد اعشار بعد از عدد صحیحه .
این فقط تعداد اعشار رو کم میکنه. مشکل من اینه که هر عدد اعشاری رو میزنم بعد از اینتر کردن اون عدد اعشاری رو روند میکنه

behzad999

Member
با سلام،

هر چند مطمئن نیستم اما فکر میکنم شما تنظیمات مربوط به Country رو تنظیم نکردید تو بعضی از کشور ها بجای نقطه( . ) از کاما( , ) برای جدا سازی اعشار استفاده میکنن، کاما رو امتحان کنید اگر اینطور بود کافیه در تنظیمات Contry

کشورهایی رو انتخاب بفرمایید که از نقطه برای تعیین اعشار استفاده میکنن یا با کاما کنار بیان...

موفق باشید
میشه بگی این تنظیمات در کجا قرار داره؟ مرسی

Hidden Dragon

کاربر فعال
میشه بگی این تنظیمات در کجا قرار داره؟ مرسی

با سلام،

اگه موقع وارد کردن اعشار در مکس مثلا بجای 10.5 بصورت 10,5 عدد رو تایپ کردی و مشکل حل شد میتونی برای برگردوندن اون به حالت ویندوز قبلی از این قسمت استفاده کنی

http://windows.microsoft.com/is-is/windows/change-country-region-setting#1TC=windows-7

اینم میتونه مفید باشه

http://www.tarnavard.com/2014/01/13/شیوه‌ی-نمایش-اعداد-اعشاری-را-در-ویندو/

موفق باشید

آخرین ویرایش:

behzad999

Member
با سلام،

اگه موقع وارد کردن اعشار در مکس مثلا بجای 10.5 بصورت 10,5 عدد رو تایپ کردی و مشکل حل شد میتونی برای برگردوندن اون به حالت ویندوز قبلی از این قسمت استفاده کنی

http://windows.microsoft.com/is-is/windows/change-country-region-setting#1TC=windows-7

اینم میتونه مفید باشه

http://www.tarnavard.com/2014/01/13/شیوه‌ی-نمایش-اعداد-اعشاری-را-در-ویندو/

موفق باشید
آقا دمت واقعا گرم .درست شد

meysam arch

Active Member
سلام به دوستان
ممنون میشم راهنمایی کنید ...

یه فرم جاده رو بردم تو unwrap uvw ولی شکلش کج و کوله شد ... !!! ( باید مثل عکس 122 بشه ... که نمیشه )
122.JPG121.JPG

meysam arch

Active Member
Sorry

ای کاش کنار این اختار ها میگفتید کجا بزاریم اخه انقدر موضوع ها ریز شده که به اکثرشون ربطی نداره خب .. پ
تنها مربوطش رو این عجیب دونستم ...:sad:

LinkinForEver

وظیفه من پاسخ دادن نیست ،من باید نظم اینجارو حفظ کنم . و اگر من جواب شما رو در جای اشتباه بدم ، من هم مرتکب خلاف شدم .

شما هم مطمئن باشید اگر جای مناسب سوال رو مطرح کنید 100% زود تر به جواب میرسید !
باسپاس

جدیدترین ارسال ها

بالا