مشکل سرعت کم !!

persiangn

Member
سلام
من از hostnetwork[dot]ir هاست خریدم.خیلی ارزون بود نسبت به بقیه جاها ولی یکی سایت هاشو تست کردم سرعتش خوب بود سرور.بعد خریدم هفته ای 1بار down داشت یبار3روز کامل down بود.حالا سرور عوض شده سرعت سایت من خیـــــــــــــلی اومده پائین.http://tools.pingdom.com میگه سرعت من 32 ثانیس !! اسکریپتم وردپرس قالبه خوبه حجم صفحه اصلی 500کیلوبایته .
الان به نظر شما چکار کنم ؟! پوله زیادی ندادم می خوام بیخیال شم یجا خوب هاست بخرم سرعت سایتم بالا باشه.
ممنون کسی راهنمائی کنه.
www.picor.ir سایتمه

آخرین ویرایش:

pasargadteam

Active Member
با سلام و درود بیکران

سایت شما در 5 ثانیه لود شد و مشکلی نداره. الان بعد از 16 روز نمیدونم هنوز اون مشکل رو دارید یا نه.
بهتره از نظر مرورگرهای مختلف چک کنید.
من یک مشتری امروز داشتم که از جای دیگه هاست داشت و مشکل شما رو داشت و منتقل کرد به ما و بعد دید اول خوبه و بعد دوباره همون مشکل, متوجه شدم فقط با اینترنت اکسپلورر کار میکنه و در نهایت اون رو بررسی کردیم و مشکل حل شد. با فایرفاکس , کروم عالی کار میکنه سایتش.

atrevafa

Member
آقا منصرف شدی یا نه...؟
شایدی افزونه ای نصب کردی که سرعتت رو کم کرده.من هم همین مشکل رو داشتم.افزونه هایی که سرعت رو کم میکنه حذف کن و ببین تغییر میکنه یا نه.مثلا ckeditor میگن که سرعت رو کم میکنه.البته یه تحقیق بزن در مورد افزونه هات.امیدوارم درست بشه.البته شاید مشکل مال میزبانت باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا