مشکل سخت افزاری عجیب

سلام
من وقتی میرم داخل بایوس و مثلا دستگاه راه اندازم رو عوض میکنم برای نصب ویندوز ، وقتی ذخیره میکنم و خارج میشه سیستمم کاملا خاموش میشه. بعد از 5 ثانیه مکث مجددا روشن میشه و بادستگاه راه انداز جدید کارش رو شروع میکنه. خب اینکه کامل خاموش میشه رو میگن عادیه! به خاطر نوع سیستممه:shock:فقط هم وقتی 5 ثانیه خاموش میشه که یه تغییری توی بایوس داده باشم و ذخیره کنم.
حالا مشکلم:
وقتی ویندوز رو نصب میکنم و بعدش میخوام دستگاه راه انداز رو برگردونم به حالت اول ( مثلا هارد دیسک) وقتی ذخیره میکنم (یعنی تغییر دومی که توی بایوس انجام میدم) و میامم بیرون سیستم خاموش میشه 5 ثانیه بعد وقتی میخواد روشن بشه شروع میکنه به جیغ زدن پشت سر هم:
بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب بیب................
همون بوق شروع راه اندازی رو ممتد میزنه و روشن نمیشه:-?منم میزنم روی پاور تا خاموش بشه

بعد که روشنش میکنم دوباره روشن میشه
دیگه خسته شدم خواهش میکنم کمکم کنید. ویندوزم داغونه میخوام عوضش کنم میترسم یه بار دیگه اینجوری بشه بسوزه.
این مشکل از همون اول که خریدم روی سیستم بود ولی فروشنده گفت اشکالی نداره و طوریش نمیشه و کاریش نکرد.
مشخصات سیستم:
cpu: intel cori3
motheboard: gigabyte p55-ud3l
Ram: 2* 2gb = 4gb
graphic:1 gb gforce 220
hard: 500gb
power: grean 500
فقط خودم میتونم حدس بزنم دو تا از این قطعات با هم مچ نیستند حالا کدوما نمیدونم.

آخرین ویرایش:

Sina_Rezaii

Member
سلام. کیس رو باز کن. اول از همه رم هارو از اسلاتشون در بیار و دوباره جا بزن( دقت کن که رم ها باید 2 تاش یا تو اسلات های آبی باشه یا سفید).
اگه مشکل حل نشد باید بایوس رو ریست کنی. برای اینکار 2 راه داری که من راه اول رو بیشتر پیشنهاد میکنم تا دوم. 1 یک جامپر روی مین هست که مخصوص ریست کردن بایوس ـه . ای جامپر رو دربیار و بعد از 7 ثانیه دوباره سر جاش بزن. 2 باطری روی مین را در بیار بعد از 7 ثانیه دوباره سر جاش بزن. اگه باز هم جواب نداد بایوستو آپدیت کن شاید حل بشه

خیلی ممنون بالاخره یه نفر محبت کرد. متشکرم
این جامپره که میگین شما، تقریبا کجاست؟ روی مین خیلی جامپر هست، من از کجا تشخیص بدم کدوم مخصوصه ریست کردن بایوسه؟ ببخشید من زیاد به جامپرا سخت افزار وارد نیستم:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا