مشکل سایت CSS در firefox و opera!

من آ خرش نفهمیدم مشکل سورس سایت های من چیه که تو فایرفاکس و اپرا اینجوری می شه. خواهشا یکی کمکم کنه.ممنون. فایل رو پیوست کردم. مثلا منو اومده پایین. ساب تایتل های منوی سمت چپ اومده پایین. و اون باکس سمت راست و مطلب باید کنار هم باشنو همه چی تو ie درسته ولی تو بقیه مرورگر ها نه مشکل کجاست؟ چی رو باید عوض کنم؟ یا اگر چیزی استاندارد نیست چی باید جایگزینش کنم؟ بازم ممنون

آخرین ویرایش:
امیر جان شما باید این پست رو تو بخش Css میزدید. در ضمن باید عکس و نمونه فایلی که مشکل داره رو هم بذارید. بقیه علم غیب ندارند که بدونن مشکل سایت شما چیه.

masoud-css

New Member
شما از دستورات استاندارد html استفاده نکردی . وباید بدونی mozillaوoperaوieهرکدوم به چه دستوراتی حساسند.

peyman1987

Member
دوست من مشکل شما اينه که از همون اول با IE ديزاين کردين.
بهتره اول با فايرفاکس که استانداردترين مرورگر موجود هست ديزاين کنين بعد باگها رو توي IE و Opera بگيرين.

الان با توجه به اينکه سايت شما با IE ديزاين شده بايد بگم بهتره بشينين و از اول با فايرفاکس ديزاين کنين چون 100% کدهاتون کاملا غيراستاندارد در اومدن.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
FF هم آیا 100% استاندارد های W3C رو اجرا می کنه و نگرش یکسانی به یک صفحه وب داره!!!
شخصا هر سایتی رو که طراحی می کنم، گام به گام به مرورگر های Opera, FF, IE, Safari تست می گیرم و جاهایی که IE کار شکنی می کنه، از CSS Hack استفاده می کنم.
پاینده باشید.

parsinet

Member
درود بر شما
FF هم آیا 100% استاندارد های W3C رو اجرا می کنه و نگرش یکسانی به یک صفحه وب داره!!!
شخصا هر سایتی رو که طراحی می کنم، گام به گام به مرورگر های Opera, FF, IE, Safari تست می گیرم و جاهایی که IE کار شکنی می کنه، از CSS Hack استفاده می کنم.
پاینده باشید.
برای استفاده از Css هک چه کاری باید انجام بدیم ؟ لطفا آموزشی اگه دارید بزارید
ممنون

sunrise

Member
ممنون
بعنوان مثال اين يه نوع CSS Hack هست که تأثيرش رو تو مرورگر Opera نشون ميده:
کد:
@media all and (min-width: 0px){
	p {
	margin-top: 8px;
	}
}
اين کد داره ميگه اگه مرورگر Opera بود براي تگ هاي پاراگراف (p) فاصله حاشيه بالا رو روي 8px تنظيم کنه. من اين حالت رو براي Opera 7 تست کردم و جواب گرفتم، براي نسخه هاي ديگه رو تست نکردم ببينم جواب ميده يا نه.
يه مثال ديگه براي IE مي زنم:
کد:
.area {
	width: 100px !important;
	width: 115px;
}
اين کد داره ميگه اگه براي کلاس area تشخص داده بشه که مروگر ما Internet Explorer بوده و نسخه اون 6 يا ماقبل اون باشه عرض اون 115px در نظر گرفته بشه و اگه غير از اين باشه (حالا مي تونه مرورگر ما هر چيزي باشه، Firefox ، Opera ، Safari و ...) عرض رو 100px در نظر مي گيره.

البته هک هاي CSS خيلي زياده و حتي بعضياشو ممکنه خودتون بهش برسيد، اما اگه ميخواهيد در مورد CSS Hack بيشتر مطالعه کنيد مي تونيد در گوگل عبارت CSS Hack رو جستجو کنيد، نتايج خوبي رو در اختيار شما قرار ميده.

موفق باشيد.

peyman1987

Member
ممنون
البته تنها راه استفاده از هکها نیست. استفاده از جملات شرطی Conditional Comments هم یکی از بهترین راهها میتونه برای هماهنگ کردن نحوه نمایش یکسان بین مرورگرها باشه.
این جملات به شما کمک میکنن که یک سری از تگها رو فقط زمانی که مرورگر کاربر Internet Explorer هست اجرا کنین. اینجوری میتونین خصوصیتهایی رو به صفحه تون اضافه کنین و یا خصوصیات و مقادیر مشکل ساز رو به اصطلاح Override کنین. مثلا میتونین یه فایل با اسم iefixes.css بسازین و داخلش مشکلات رو برطرف کنین و از طریق کدهای زیر اون فایل رو لینک کنین به صفحه تون.

HTML:
<head>
<link type='text/css' rel='stylesheet' media='all' href='style.css'>
<!--[if IE 7]>
<link type='text/css' rel='stylesheet' media='all' href='iefixes.css'>     
<![endif]-->
</head>

توی کد بالا فایل style.css توی همه مرورگرها لود میشه ولی فایل iefixes.css فقط زمانی لود میشه که مرورگر کاربر IE7 باشه.
میتونین از if IE خالی هم استفاده کنین تا همه ورژنها رو شامل بشه.

موفق باشین

جدیدترین ارسال ها

بالا