مشکل ریست شدن کامپیوتر

GoOdPrIeSt

New Member
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز :
من یه مشکلی برام پیش اومده بنده در حال کار کردن با کامپیوتر بودم(بازی) که بلند شدم و کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بعد از چند ساعت کع برگشتم و روشن کردم پی سی رو پی سی ۵ ثانیه روشن می موند (دقیقا" ۵ ثانیه نمی رسید بیاد بالا ) و بعد خاموش می شد ۵ ثانیه خاموش بود و بعد روشن می شد و همین جوری سیستم رو خاموش کردم . فردای همون روز رفتم روشن کردم درست شده بود استفاده کردم دوباره خاموش کردم رفتم برگشتم روشن کردم این دفعه بجای ۵ ثانیه ، ۱ ثانیه روشن و همون اتفاقات فعلا " پی سی ام خاموشه از چند تا از اشنا هام پرسیدم گفتند که احتمالا مشکل از پاور ولی گفتن این کارا رو هم بکن :

1. تمام کابل هارو چک کردم به بدنه نخورده
  2. بایس رو خالی کردم (باطری رو برداشتم دوباره جا زدم )
  3. رم هارو برداشتم دوباره جا زدم
فعلا" هم درست نشده فقط اگه میشه سریع چون بقول معروف من معتادم :دی

the_king

مدیرکل انجمن
با عرض سلام خدمت شما دوستان عزیز :
من یه مشکلی برام پیش اومده بنده در حال کار کردن با کامپیوتر بودم(بازی) که بلند شدم و کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم بعد از چند ساعت کع برگشتم و روشن کردم پی سی رو پی سی ۵ ثانیه روشن می موند (دقیقا" ۵ ثانیه نمی رسید بیاد بالا ) و بعد خاموش می شد ۵ ثانیه خاموش بود و بعد روشن می شد و همین جوری سیستم رو خاموش کردم . فردای همون روز رفتم روشن کردم درست شده بود استفاده کردم دوباره خاموش کردم رفتم برگشتم روشن کردم این دفعه بجای ۵ ثانیه ، ۱ ثانیه روشن و همون اتفاقات فعلا " پی سی ام خاموشه از چند تا از اشنا هام پرسیدم گفتند که احتمالا مشکل از پاور ولی گفتن این کارا رو هم بکن :

1. تمام کابل هارو چک کردم به بدنه نخورده
  2. بایس رو خالی کردم (باطری رو برداشتم دوباره جا زدم )
  3. رم هارو برداشتم دوباره جا زدم
فعلا" هم درست نشده فقط اگه میشه سریع چون بقول معروف من معتادم :دی

از دوستان و آشنایان یه Power امانت بگیرید و بجای Power فعلی روی سیستم تون سوار کنید. اگه مشکل از Power شما
باشه باید بدون مشکل سیستم بالا بیاد و خیالتون از سالم بودن بقیه سخت افزار ها راحت میشه.

H00ti

Active Member
کاملا موافقم که ممکنه مشکل از Power باشه ولی اگه نتونستی پاور پیدا کنی
اگر به طور اتفاقی(همونطور که بالا گفتید) سیستم بالا اومد،روی My Computer راست کلیک کنید و وارد Manage شوید.از سمت چپ وارد شاخه Event Viewer شوید.روی زیر شاخه های باز شده کلیک کن و ببین (سمت راست) کدومشون با علامت X مشخص شده.هر کدوم که این علامت رو داشت وارد شو و پیغامش رو بخون تا مشکل سیستمت معلوم بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا