مشکل روشن کردن Autodesk 3ds Max 2010 32-bit

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان محترم
راستش یه سوالی برام پیش اومده توی Autodesk 3ds Max 2010 32-bit که خواستم بدین وسیله از راهنمائی شما دوستای گلم استفاده کنم
راستش سوالم اینه که توی Autodesk 3ds Max 2010 32-bit وقتی که روشن میکنم خطای زیر رو میده :

the application failed to initialize properly(0xc000007b).click on OK to terminate the application. و به هیچ وجه نرم افزار باز نمیشه

حال سوالم اینه که چرا این خطا رو میده و برای رفعش چکار باید بکنم
بخدا گیر کردم و مشکلم فوریه اگه راهنمائی کنین بینهایت ممنون میشم

ارادتمند rrss:rose:

Mostafa-3D

Well-Known Member
تازه ویندوز عوض کردید ؟ قبلا از این نسخه از مکس استفاده کرده بودید و یه چنین مشکلی رو نداشتید ؟

سه چیز رو چک کنید :
1- Net Framework نصب باشه
2- DirectX نصب باشه
3- درایور کارت گرافیک نصب و آپدیت باشه

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گرامی Mostafa-3D عزیز
در جوابتون ابتدا از اینکه راهنمایی کردین ازتون ممنونم :rose:
و اما در جواب سوالتون باید عرض کنم که بله اینها رو نصب کردم و جدیدا ویندوزم رو عوض کردم در جواب سوال دیگه تون باید عرض کنم بله قبلا با این ورژن از نرم افزار تری دی مکس و ورژنهای بالاترش به این مشکل برخورده بودم و به این خاطر مجبور به عوض کردن ویندوزم شدم و بعداز نصب ویندوز تا چن روز بخوبی کار میکنه ولی نمیدونم چرا بعدا این خطا رو میده
ضمنا یادم رفت بگم که بخاطر این مشکل مجبور شدم که از ورژن پایینتر این نرم افزار یعنی Autodesk 3ds Max 9.0 استفاده کنم که با این ورژن 9 این خطا رو نمیده ولی متاسفانه یه طوری شده که الان مجبورم از ورژن Autodesk 3ds Max 2010 32-bit اجبارا استفاده کنم و نمیشه از ورژن 9 استفاده کنم و بدین دلیل بدجوری گیر کردم

حال ابتدا از این که به سوالم جواب دادین متشکرم و از شما و همه دوستان درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنن که چکار باید بکنم تا این مشکل رفع بشه اگه زودتر لطف کرده راهنمائی بفرمایین نهایت تشکر را دارم آخه فوریه

باز هم از لطفتون نهایت تشکر و قدردانی را دارم:rose:

Mostafa-3D

Well-Known Member
خب شما اون سه چیزی رو که گفتم چک کردید ؟
اینکه گفتید در نسخه 9 مشکلی ندارید و در 2010 این مشکل بوجود میاد به احتمال زیاد دلیلش یکی از همون مواردیه که گفتم .
حتما توجه کن که c++ و Net Framework حتما نصب باشه
در ضمن DirectX رو هم نصب نمایید
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

موفق باشید

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم
دوست گرامی Mostafa-3D عزیزم ازتون ممنونم:rose:
در جواب سوالتون باید عرض کنم که مواردی رو که نام بردین همه رو نصب کردم آخه وقتی ویندوزم رو عوض میکنم بعد از نصب سخت افزارها اولین کاری که میکنم همین نصب برنامه های runtime هست که برای اجرای برخی از نرم افزارها و اجرای درست ویندوز لازم هستش رو در اول نصب میکنم بنابراین میتونم بهتون اطمینان بدم که اینها رو نصب کردم
در ضمن باید نکته ای رو یاد آور بشم که اینها رو از مجموعه کینگ پرند نصب میکنم و تاریخ این مجموعه در روی پک نوشته که summer 2011 هست حالا نمیدونم این مورد خطا مربوط به کدام یک از این نرم افزارها هست
حال از شما دوست گرامی و همه دوستان درخواست میکنم که بنده رو در مورد این مشکل راهنمائی کنن که برای رفع این خطا چکار باید بکنم و لازم به گفتن نیست که مشکلم فوریه و از راهنمائیتون نهایت تشکر را دارم:rose:

باز هم از لطفی که میکنین متشکرم :rose:
ارادتمند rrss

rrss

Active Member
با سلام
از دوستان کسی نیست راهنمائی کنه
ممنون میشم اگه ر اهنمائی کنین آخه فوریه

آخرین ویرایش:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
راستش من آخرین ورژنهای نرم افزارهای دات نت فریم ورک رو رفتم از سایت مایکروسافت دانلود کردم ولی متاسفانه نمیشه نصبشون کرد آخه شکلشون با بقیه فرق داره و نمیدونم چجوری باید نصبشون کنم
میخواستم اگه بشه منو راهنمائی کنین که چجوری باید نصبشون کنم تصویر مربوط به شکل ظاهری فایلها رو پیوست میکنم امیدوارم که هر چه زودتر منو راهنمائی کنین

fileface.JPG

rrss

Active Member
از دوستان عزیز کسی نمیتونه کمکم کنه ؟ باور کنید توش موندم چیکار کنم یه نظر یه راهنمائی یه چیزی آخه !!! اینجوری خشک و خالی که نمیشه؟ خدا رو خوش نمیاد

rrss

Active Member
ایخدا نمیدونم چر ا کسی جواب نمیده آدم وقتی میاد میبینه کسی جواب نداده اصلا قید تر ی دی مکس و کار باهاش رو میزنه آخه یکی جواب بده چیکار کنم بخدا ثواب داره محض رضای خدا !!!!

آخرین ویرایش:

3dmad

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
این مشکل شما "
0xc000007b" دو تا راه حل داره:

الف. راه حل کاربران پیشرفته کامپیوتر:
1. از adminstrator لاگ این بشید.
2.روی استارت کلیک کنید و بعد:
Accessories > System Tools > System Restore

3. تو پنجره ای که باز شده "Restore my computer to an earlier time" رو انتخاب کنید و next رو بزنید.
4. آخرین سیستم ری استور رو از "On this list, click a restore point" انتخاب کنید و next رو بزنید.
5. تایید و بزنیدو وقتی کارش تموم شد ری استارت میشه.

ب. کاربرای تازه کار:
1.دانلود
0xc000007b repair utility از همین لینک منبع میتونید دان کنید
2) نصب برنامه و دکمه اسکن.3) کلیک بر روی دکمه رفع خطا وقتی اسکن کامل شد4) راه اندازی مجدد کامپیوتر.
منبع
http://www.wiki-errors.com/wiki-errors.php?wiki=0xc000007b
موفق باشی

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستای گلم بخصوص 3dmad عزیز
آقا دست شما درد نکنه ،دست گلت درد نکنه:rose: ،خدا میدونه چقد دنبال این راه حل ها گشتم ،خیلی گشتم و بالاخره مورد اولی که گفتین رو خودمم امتحان کرده بودم و جواب میده ،ولی بدلم نمی نشست و دنبال یه راه حل مناسب میگشتم تا این مشکل رو بشه زیربنایئ حل کنم، و این راهنمائی جنابعالی بسیار بسیار راهگشا و عالی بود ،حال بنده آنچنان که در حل این خطا عاجز مونده بودم حالا هم در مورد تشکر از شماعاجزم نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم:rose:
نمیدونم چجوری از این همه لطف شما تشکر کنم، آقا خیلی بزرگوارین خییییییلییییی:rose::rose:بالاخره با این لطف شما مشکلی که خیلی وقت بود گریبان گیر بنده بود رو میشه به طور مناسب و اصولی حل کرد بخدا نمیدونم از این همه لطفتون چجوری تشکر کنم :rose:
این کاری که شما کردین جز با بزرگواری نمیشه انجام داد بزرگوار از این همه لطفتون متشکرم :rose::rose::rose:

فقط در انتها یه خواهش کوچک از شما دارم و اون هم اینکه بعد از نصب و اجرا در انتها برای رفع خطاها شماره سریال میخواد و میخواد که رجیستر بشه ، آیا شماره سریال برای این برنامه خدمتتون هست اگه لطف کنین ممنون میشم

باز هم در انتها از نهایت لطفتون متشکرم:rose:

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستای گلم بخصوص 3dmad عزیز
آقا دست شما درد نکنه ،دست گلت درد نکنه :rose: ،خدا میدونه چقد دنبال این راه حل ها گشتم ،خیلی گشتم و بالاخره مورد اولی که گفتین رو خودمم امتحان کرده بودم و جواب میده ،ولی بدلم نمی نشست و دنبال یه راه حل مناسب میگشتم تا این مشکل رو بشه زیربنایئ حل کنم، و این راهنمائی جنابعالی بسیار بسیار راهگشا و عالی بود ،حال بنده آنچنان که در حل این خطا عاجز مونده بودم حالا هم در مورد تشکر از شماعاجزم نمیدونم چطوری ازتون تشکر کنم:rose:
نمیدونم چجوری از این همه لطف شما تشکر کنم، آقا خیلی بزرگوارین خییییییلییییی :rose:بالاخره با این لطف شما مشکلی که خیلی وقت بود گریبان گیر بنده بود رو میشه به طور مناسب و اصولی حل کرد بخدا نمیدونم از این همه لطفتون چجوری تشکر کنم
این کاری که شما کردین جز با بزرگواری نمیشه انجام داد بزرگوار از این همه لطفتون متشکرم :rose::rose::rose:

فقط در انتها یه خواهش کوچک از شما دارم و اون هم اینکه بعد از نصب و اجرا در انتها برای رفع خطاها شکاره سریال میخواد و میخواد که رجیستر بشه ، آیا شماره سریال برای این برنامه خدمتتون هست اگه لطف کنین ممنون میشم

باز هم در انتها از نهایت لطفتون متشکرم:rose:
ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا