مشکل رایت با دی وی دی 5110

praise

Member
سلام دوستان
من یه DELL 5110 نو خریدم؛ DVD/RW کاملاً خوب کار می کنه و تو خوندن هر نوع CD/DVD مشکلی نداره ولی وقتی می خوام رایت کنم حجم بالای 1.33GB نشون نمی ده یعنی اگه یه DVD خام بزارم تو درایو می زنه
Free Space: 1.35GB

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

رایت CD مشکلی نداره و حجم واقعی دیسک رو نشون میده!
واقعاً نمی دونم چرا؟ ممنون از اینکه راهنمایی می کنید!

madmaster_3d

Well-Known Member
این رو توی سخت افزار مطرح کن ملت کمکت می کنن. همینطور سایت پی سی ورد اونجا هم بچه ها هستن

mnh40

Well-Known Member
سلام دوستان
من یه DELL 5110 نو خریدم؛ DVD/RW کاملاً خوب کار می کنه و تو خوندن هر نوع CD/DVD مشکلی نداره ولی وقتی می خوام رایت کنم حجم بالای 1.33GB نشون نمی ده یعنی اگه یه DVD خام بزارم تو درایو می زنه
Free Space: 1.35GB

:?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?::?:

رایت CD مشکلی نداره و حجم واقعی دیسک رو نشون میده!
واقعاً نمی دونم چرا؟ ممنون از اینکه راهنمایی می کنید!

اول اینکه با چه نرم افزاری دانلود میکنی .....

دوم اینکه من فکر کنم مشکل از تنظیمات نرم افزارت باشه وقتی میخوای سی دی رایت کنی چون حجم سی دی 700 مگ هست مشکل نداره ولی وقتی میخوای رو دی وی دی رایت کنی سه تا گزینه داره اولیش برای مینی دی وی دی هست که فکر کنم همون حجم 1.33gb که شما گفتی باشه دومین گزینه برای دی وی دی های با حجم 4.7 گیگ هست و سومین گزینه برای دی وی دی هایی با حجم 8 گیگ هست . شما گزینه دوم که برای دی وی دی های 4.7 گیگ هست رو انتخاب کن و رایت کن مشکلت حل میشه...:oops:

mnh40

Well-Known Member
این رو توی سخت افزار مطرح کن ملت کمکت می کنن. همینطور سایت پی سی ورد اونجا هم بچه ها هستن

من نمیدونم چرا بعضی ها برای اینکه پستشون بره بالا میان و اسپم میزارن بابا یه جوابی بده که بقول خودت ملت کارشون راه بیفته نه اینکه یه چیزی رو که نمیدونی بیای و از دیگرون مایه بزاری ::mad::shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا