مشکل درsetup ساختن vb با sql در هنگام نصب

siamakUK

New Member
سلام
اگه من با وی بی و اسکیوال برنامه پایگاه داده بنویسم:
1:اگه بعد از ساختن setup اونو رو کامپیوتر دیگه ای نصب کنم حتما باید روی اون کامپیوتر sql نصب بشه
2:اگه جواب مثبت آیا پایگاه رو باید رو اون کامپیوتر کپی کرد
3:در هر صورت نام سروری که من تو برنامم نوشتم با کامپیوتر دوم اگه یکی نباشه چی
4:اگه میشه یکی کامل توضیح بده میشه موقع setup ساختن این مشکلات رو حل کرد .ممنون

MDP

Well-Known Member
سلام!

شما باید یه SQL Server روی اون سیستم نصب بشه مهم نیست مدلش چی باشه(مثلا SQL Desktop)

wonder_man

New Member
لازم نیست که حتما sql را در کامپیوتر دیگری نصب کنی کافیه درقسمت ساختن setup در vb اول پایگاه مربوطه را به پروژاتAdd کنی و بعد با راست کلیک کردن بر پروژه مربوطه و انتخاب گزینه peropetis شما میتوانی در پنجره باز شده گزینه دوم را انتخاب کرده وبعد در پنجره بعدی شما می توانید تعیین کنی که آیا setup شما در کامپیوتر دیگری اجرا بشود یا خیر؟ در باره جزئیات من سعی می کنم در اولین فرصت همراه تصویر روند اینکا را نشان بدهم.

MDP

Well-Known Member
لازم نیست که حتما sql را در کامپیوتر دیگری نصب کنی کافیه درقسمت ساختن setup در vb اول پایگاه مربوطه را به پروژاتAdd کنی و بعد با راست کلیک کردن بر پروژه مربوطه و انتخاب گزینه peropetis شما میتوانی در پنجره باز شده گزینه دوم را انتخاب کرده وبعد در پنجره بعدی شما می توانید تعیین کنی که آیا setup شما در کامپیوتر دیگری اجرا بشود یا خیر؟ در باره جزئیات من سعی می کنم در اولین فرصت همراه تصویر روند اینکا را نشان بدهم.

سلام!

بله حرف شما درسته ولی در 50% مواقع این کار باعث تولید ارور میشه!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا