مشکل درextrud کردن

sajjy

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه باکس دارم که توش با بولین خالی کردم و تبدیلش کردم به poly . بعد edge های دورشو که تو عکس معلومه گرفتم و create shap زدم تا یه splineدرست کنه اما ...
حالا که spline رو کاملا بستم و weldکردم میخوام extrude کنم توشکل هم معلومه در یه جهت دیگه extruded میشه
مشکل از کجاست؟؟؟؟:-?
کمک کنید لطفا:rose:

پیوست ها

• 8.JPG
    8.JPG
    26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 8-2.JPG
    8-2.JPG
    29.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 8-3.JPG
    8-3.JPG
    20.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

vpic

Well-Known Member
تو قسمت helper یه grid درست کن.حالا تو فضای خالی راست کلیک کن و بعد active grid رو بزن.home grid باید غیر فعال شه.
حالا می تونی بسته به محور های دو گانه xy xz yz فضاتو تعریف کنی.یکی یکی بزن ببین کدون اکسریود در جهت دلخواهته.
بعد دوباره راست کلیک کن و home grid رو بزن تا برگرده سر حالت دیفالت
موفق باشی

وقتی رو مرع اکسترود کلید می کنی سه تا گزینه هست عوض کن ولی اینطوری که شما توضیح دادین با عکس ها که جور در نمی اد اون اسپیلاین واسه چی درست کردی ؟

sajjy

Member
وقتی رو مرع اکسترود کلید می کنی سه تا گزینه هست عوض کن ولی اینطوری که شما توضیح دادین با عکس ها که جور در نمی اد اون اسپیلاین واسه چی درست کردی ؟
من این spline رو میخوام با اکسترود(اگه مثل آدم بشه) تبدیل به یه در بکنم.:)

sajjy

Member
تو قسمت helper یه grid درست کن.حالا تو فضای خالی راست کلیک کن و بعد active grid رو بزن.home grid باید غیر فعال شه.
حالا می تونی بسته به محور های دو گانه xy xz yz فضاتو تعریف کنی.یکی یکی بزن ببین کدون اکسریود در جهت دلخواهته.
بعد دوباره راست کلیک کن و home grid رو بزن تا برگرده سر حالت دیفالت
موفق باشی

ممنون از شما :rose:ولی با این روش که شما گفتین مشکل حل نشد.
فکر کنم مشکل از نرمال ها باشه .
حالا راه حل چیه اساتید باید بگن:)

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز اگه میخوای بهتر کمکت کنیم . فایلت رو آپلود کن تا برات درستش کنیم . :rose:

sajjy

Member
سلام دوست عزیز اگه میخوای بهتر کمکت کنیم . فایلت رو آپلود کن تا برات درستش کنیم . :rose:
به فرما این هم از فایل
لاینی که بد اکسترود میشه هم تو فایل هست.
در ضمن من خودم اون درو که قراره تو اون سوراخ جا بشه یه جوری بالاخره درستش کردم ولی میخوام دلیل این مشکل رو بدونم چون تو چنتا کار دیگه هم برام پیش اومده بود
ممنون:rose::rose::rose:

پیوست ها

• 1.rar
    165.3 کیلوبایت · بازدیدها: 26

Hi MAJID

کاربر VIP
سلام دوست عزیز . ببخشید من نمیدونم مشکل اصلیش از کجا حل میشه::sad:. ولی یکی از راههای حل این مشکل اینکه . شما در حالت Spline کل خط رو انتخاب کرده و در محور X منفی 90 در جه بچرخونید . بعد در حالت عادی در محور X مثبت 90 درجه بچرخونید و شکلتون رو Extude کنید . موفق باشید . :rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    177 کیلوبایت · بازدیدها: 8

sajjy

Member
دمت گرم دستت درد نکه.:rose:
فقط چجوری spiline رو تبدیل به poly کردی؟؟
من که میزنم برای تبدیل اصلا کلا ناپدید میشه هرچی هم shell بهش میدم فرقی نمیکنه !! اصلا چیزی دیده نمیشه:shock:

مجید که به ادیت پلی نکرده منظورت منم ...
این هم یکی از عجایب مکس ه که می چر خونی بعد دوباره سر جاش می اری درست می شه

جدیدترین ارسال ها

بالا