مشکل در xml فارسی!!

Mkiani

Member
سلام
من یه فایل فلش XML دارم نمیدونم چه جوری باید فارسیش کنم در ضمن فایل fla نیست آیا میشه این رو فارسی کرد !!
لطفا کمک!!!

پیوست ها

• Black and Red Flash temp.rar
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 69

yaa110

کاربر فعال
برای نشون دادن کلمات فارسی اول باید فایل های swf را با یه برنامه مثل Sothink SWF Decompiler به fla تبدیل کنید (به شرطی که محافظت نشده باشه) و بعد برای فیلدهای متنی یه فونت فارسی انتخاب و Embed کنید.(البته قبل از اینکار Character Encoding فایل های html را UTF-8 بذارید.)

Mkiani

Member
خب دوست عزیز من اینکار رو کردم ولی اصلا تو صفحه یک فریم داره ک اون فریم هم خالیه ولی تو کتابخونه فایل هاش هست!! ولی تو صفحه هیچ چی نیست !!
باید چیکار کنم !!

++Hadi++

Active Member
ورژن اکشنش 2 هست یا 3؟
اگه 2 هست ، بهتره از این سایت ، سمپلها و کلاسهای مربوط به اکشن 2 رو دان کنی :
www.farsistyle.com
و اینکه یه نگاهی به امضم بندازی و معادل کد هامو به اکشن 2 بنویسی و اگه اکشن 3 و فلش پلیر 10 هست ، بهتره از tlf استفاده کنی که باز تو امضام سمپلاش هست .
بای...

Mkiani

Member
هادی جان این که شما میگی درست من خیلی مطلب در مورد وارد کردن اطلاعات فارسی از xml به فلش خوندم ( همینا که تو امضات هم هست خوندم ) ولی این مورد یکم فرق می کنه !!
و اصلا شبیه اینا که تا حالا گفتید نیست !!
میشه بی زحمت این فایلی که گذاشتم یه نیگا بندازین بگین مشکل از کجاست !!

Mkiani

Member
ببخشید :rose:
ولی به غیر از هادی عزیز :rose:کسی دیگه بلد نیست آخه اینجور که معلومه خیلی سر ایشون شلوغه!!!:-?

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این پروژه کاملا بر مبنای کلاس های اکشن اسکریپت نوشته شده است و شما می بایست طبق الگوی آن کدهای مربوطه را به پروژه اضافه کنید و در بخش هایی که به فیلد ها مقدار دهی کرده است شما از فارسی استایل استفاده کنید
البته این مورد کمی سخت تر از حالت ide خواهد بود (در صورتی که خیلی با این نوع پروژه ها کار نکرده باشید)
ولی اصول کار همان هست که در نمونه ها ایجاد شده ، فقط کارهایی که در نمونه به صورت دستی بوده در اینجا با اکشن انجام شده و شما می بایست محل های مربوطه به مقدار دهی به متون را پیدا کرده و اکشن ها جدید را در محل های مناسب قرار دهید.

موفق و پیروز باشید

Mkiani

Member
ببخشید درست متوجه نشدم !!
من کاری به خود فایل های swf نداشته باشم !!
فقط باید برم به کلاسها و اونجا قسمت هایی که مخصوص نوشته هاست باید کد فارسی استایل رو وارد کنم !!
میشه یه نمونه ساده برام بزارید !!
راستی اونوقت فونتش چی ؟؟
چجوری یه کاری کنم تو همه سیستم ها فونتش رو بخونه؟؟

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این تغییرات نیاز به داشتن فایل fla مربوطه به فلش هم هست
فکر می کنم این مورد با نرم افزار خاصی ایجاد شده و به صورت خودکار جنریت شده است (از همین نرم افزارهای سایت ساز برای فلش)
اگر fla نداشته باشید خیلی کار سخت می شود...

Mkiani

Member
مرسی و لی منظ.رتون از کانورتور رو درست متوجه نشدم!!
من فقط فایل های swf رو دارم و وقتی تبدیل میکنم فقط یه فریم خالی نشون میده و هیچ چیز دیگه نشون نمیده ولی تو کتابخونه تموم اجزا هستند!!

amirsign

New Member
خودتو خسته نکن کسی یا نمی دونه یا نمی خواد بگه ضمنا فرق فارسی کردن xml در یک template آماده رو با نوشتن فارسی در xml برای خواندن از فلش "از ابتدا" رو نمی دونند!
اکثر راهنماییها واسه کسانی است که می خواهند یک فایل فلش رو بسازند نه تغییر بدندو مثلا می گویند بگرد پیدا می کنی یا با فلان class می تونی حالا فلان class چیه یا چجوریشو نمی گویند!

جدیدترین ارسال ها

بالا