مشکل در viewport و FPS

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام
ان شاالله که حالتون خوب باشه

یه مشکلی جدیدی برام درست شده دیگه نمی تونم با مکس کار کنم

ویو پرت مکس گیر می کنه حتی اگه هیچی مدلی هم توش نباشه باز گیر می کنه fps روی 600 ولی الکی تیک می زنه
گفتم شاید ماله ویندوزه وینو عوض کردم سریع یه مکس انداختم روش دیدم همه چی درسته بعد درایورامو نصب کردم با یه سری نرم افزار دیگه دوباره همون اشو همون کاسه

خودم می گم ماله درایور گرافیکه (amd loptop) پاکش کردم ولی فایده نداره
مکسو از اول نصب کردم بازم فایده نداره

تازه مکس رو موتور opengl هم دیگه باز نمی شه فقط نیترو و direct که برامن فرقی نداره این مشکل روی هر دو موتور هست

روی مکس 2010 و 2012 همین مکشل وجود داره ویندوز 7 و گرافیک amd هست

اصلا به خاطر همین گیره الکی 2 ماه کمتر تی ری دی کار میکنم

بچه ها خواهشن اگه راهی دارین که من نخوام ویندوزمو عوض کنم و مشکل کارمو بفهمم ارائه بدین تا بعد چند ماه از این مشکل کوفتی خلاص شم

:rose:ممنون

آخرین ویرایش:

E-power

کاربر متخصص
مهران جان اطلاع دقیقی ندارم . تا حالا واسم همچین مشکلی پیش نیومده اما فک کنم مشکل
از کارت گرافیکت باشه :green:

Fa

Well-Known Member
لپ تاپ داری ؟؟؟؟ کلاً نرم افزارهای گرافیکی با ati مشکل دارن . مکس هم که نرم افزاری که هر مشکل عجیبی توش رخ میده . منم احتمال میدم گرافیک باشه . چه ورژنی استفاده میکنی ؟؟

Fa

Well-Known Member
ببخش درست نخوندم . حتما! مشکل گرافیکته

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

Bios سیستم رو Rest کن و خمیر روی CPU رو هم عوض کن . این لگ انداختن بیشتر مربوط به داغ کردن لحظه ای پردازنده و سیستم کنترل فشار اون هست . برای یکی از سیستم های قدیمی ما هم همین مشکل پیش اومد و نه با تعویض ویندوز و درایور مشکل حل شد نه با تعویض رم .
پردازنده های قدیمی AMD کمی داغتر از حد عادی هستند که البته با تعویض به موقع خمیر سیلیکن روی CPU میشه مشکل رو حل کرد .
قیمتی هم نداره . یک سرنگ معمولی 1000 تومن هم نمیشه . از تعمیراتی ها و خدمات کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی . هر 3ماه یک بار با دستمال کاغذی خشک تمام سطح روی CPU و پشت سینک خنک کننده رو تمیز کن و به اندازه کافی (فقط سطح روی CPU در حد یک میل خمیر باشه) روش خمیر بمال .
یادت نره که کابل برق رو قطع کنی و کلید پاور رو هم چند باری بعد از قطع کابل خاموش و روشن کنی که برقی در سیستم باقی نمونه .

موفق باشی :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران جان اطلاع دقیقی ندارم . تا حالا واسم همچین مشکلی پیش نیومده اما فک کنم مشکل
از کارت گرافیکت باشه :green:
نظر خودمم همینه
فک کنم اخر باید وینو عوض کنم و دیگه درایور گرافیکو نصب نکنم
با ورژن های قبلی این مشکلو نداشتما

ببخش درست نخوندم . حتما! مشکل گرافیکته
خواهش داد
ای ام دی خوبه که :)
قبلا مشکلی نبود شاید با این درایور سازگاری نداره(11.4) گرافیکم سری 3400 هست ماله 4 سال پیشه :green: ولی می کشه
اره لپ تاپه الان درایور 11.12 رو نصب کردم ولی فایده نداشته

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دوست من

Bios سیستم رو Rest کن و خمیر روی CPU رو هم عوض کن . این لگ انداختن بیشتر مربوط به داغ کردن لحظه ای پردازنده و سیستم کنترل فشار اون هست . برای یکی از سیستم های قدیمی ما هم همین مشکل پیش اومد و نه با تعویض ویندوز و درایور مشکل حل شد نه با تعویض رم .
پردازنده های قدیمی AMD کمی داغتر از حد عادی هستند که البته با تعویض به موقع خمیر سیلیکن روی CPU میشه مشکل رو حل کرد .
قیمتی هم نداره . یک سرنگ معمولی 1000 تومن هم نمیشه . از تعمیراتی ها و خدمات کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی . هر 3ماه یک بار با دستمال کاغذی خشک تمام سطح روی CPU و پشت سینک خنک کننده رو تمیز کن و به اندازه کافی (فقط سطح روی CPU در حد یک میل خمیر باشه) روش خمیر بمال .
یادت نره که کابل برق رو قطع کنی و کلید پاور رو هم چند باری بعد از قطع کابل خاموش و روشن کنی که برقی در سیستم باقی نمونه .

موفق باشی :rose:

مرسی عزیزم که اومدی
بالا نوشتم گرافیک amd loptop ولی بازم مرسییییییییی :rose:
اگه راهی برای لپتاپ هست بفرمایییییییید

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
عذر میخوام ، کلمه لپتاپ رو ندیدم .
در دسکتاپهای قدیمی این مشکل بیشتر به این مسئله برمیگرده .

جدیدترین ارسال ها

بالا