مشکل در shift+drag to extrude tool in 3DS Max

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم

راستش یه سوالی در مورد تری دی مکس داشتم که خواستم بدین وسیله از راهنمائیهای شما دوستان بهره مند شم سوالم اینه که هنگام shift+drag to extrude tool in 3DS Max وقتی که دکمه شیفت رو برا اکسترود میگیرم که اکسترود کنم گیزموها یا محورها مخفی میشن و ناپدید میشن و نمیتوانم عمل اکسترود رو انجام بدم بزارین اینجوری بگم که اول لبه یا edge رو در پولیpolygon انتخاب میکنم تا اون لبه رو اکسترود کنم و سپس کلید shift رو برای انجام عمل اکسترود میگیرم که انجام بدم ولی به محض گرفتن کلید شیفت و فشردن ماوس برای درگ محورها ناپدید میشن و هیچ کاری نمیشه انجام داد و محورها هم ناپدید میشن لذا از دوستان استدعا میکنم بنده رو راهنمائی کنن که برای رفع مشکل چکار باید بکنم

قبلا از راهنمائیتان نهایت تشکر و امتنان را دارم:rose:

ارادتمند rrss

rrss

Active Member
با سلام
از دوستان خواهشا کسی بلد نیست؟؟!!!
اگه راهنمائی کنین خیلی ممنون میشم:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
مشکل عجیبیه، تاحالا نشنیده بودم!
Edgeـی که میخوای اکسترود کنی آزاده؟ یعنی بین 2 پالیگان نیست؟
فقط روی یه جسم اینطوریه یا کلا برای هر جسمی این اتفاق میفته؟
یه عکس ازش بذار

Mostafa-3D

Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان گلم

راستش یه سوالی در مورد تری دی مکس داشتم که خواستم بدین وسیله از راهنمائیهای شما دوستان بهره مند شم سوالم اینه که هنگام shift+drag to extrude tool in 3DS Max وقتی که دکمه شیفت رو برا اکسترود میگیرم که اکسترود کنم گیزموها یا محورها مخفی میشن و ناپدید میشن و نمیتوانم عمل اکسترود رو انجام بدم بزارین اینجوری بگم که اول لبه یا edge رو در پولیpolygon انتخاب میکنم تا اون لبه رو اکسترود کنم و سپس کلید shift رو برای انجام عمل اکسترود میگیرم که انجام بدم ولی به محض گرفتن کلید شیفت و فشردن ماوس برای درگ محورها ناپدید میشن و هیچ کاری نمیشه انجام داد و محورها هم ناپدید میشن لذا از دوستان استدعا میکنم بنده رو راهنمائی کنن که برای رفع مشکل چکار باید بکنم

قبلا از راهنمائیتان نهایت تشکر و امتنان را دارم:rose:

ارادتمند rrss

وقتی در حالت Edge باشید کلید شیفت که عمل اکسترود نمیشه . شیفت در حالت Edge برای کپی کردنه و شما فقط میتونی خطوط لبه رو شیفت بگیری و کپی کنی . برای اکسترود کردن Edge باید از دکمه Extrude در ادیت پولی استفاده کنی .
موفق باشی

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان عزیزم که زحمت کشیده و جواب سوالم را د اده و بنده رو راهنمایی کردن

خدا شاهده نمیدونم چجوری از شما بزرگواران تشکر کنم که این کار شما به نظر بنده از دست یک بزرگوار برمیاد که یه همچین لطف بزرگی رو بکنه دوستان گلم : Barnara , madmaster_3dو Mostafa-3Dباید از شما دوستان نهایت تشکر را بکنم ولی چه چیزی جز تشکرخالی از دستم برمیاد امیدوارم این کمبود را به حساب کمکاری بنده نگذارید من خیلی از شما دوستان بزرگوارم ممنونم.:rose::rose::rose:
و در ادامه اضافه میکنم که طبق راهنمائی که دوست گلم Mostafa-3D کرده بودند وقتی آبجکت رو چرخوندم دیدم که در پشت آبجکت جایی که دیده نمیشد چن تا
polygon جدید برای این edge درست شده بود طوری که بجای اینکه این edge در لبه قرار بگیره در وسط چن تاpolygon واقع شده بود و به این خاطر extrude نمیشد و به این ترتیب این مشکل بنده حل شد و من این را مدیون راهنمایی شما دوستان گلم بخصوصMostafa-3D هستم و از این بابت ازMostafa-3D نهایت تشکر را دارم:rose::rose::rose::rose:

ارادتمند rrss

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا