مشکل در share کردن adsl بین دو سیستم (خیلی فوری)

mergas

New Member
لام دوستان . من چند وقته Adsl گرفتم. اسم مودمم سیمفونیه . یه پورتست،یه دونه هم usb .
من pc خودم را با usb وصل کردم. سیستم دیگرو با کابل شبکه وصل کردم به مودمم. هر دوتا وصا میشن ولی با هم نه! adsl منم یوزر و پسوردیه...
من در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم. اگه کمک کنید در این زمینه لطف زیادی کردید. با تشکر قبلی

perlinpars

Active Member
دوست عزیز شما ارتباط خودتون(مودم ) و سرویس دهنده اینترنت پرسرعتی که ازش سرویس گرفتید رو که به قول خودتون یوزر و پسوردی هست رو میگن PPOE .
1-ip هر کدوم از سیستم هات رو اینجا بنویس تا بدونیم مشکل از چیه و اگه دستی ip ست کردید اونا رو تو حالت اتومات قرار بدید و دوباره امتحان کنید.در ضمن کانفیگ مودمتون رو هم چک کنید بابت dhcp باز اگه حل نشد ما در خدمتیم.

آخرین ویرایش:

mergas

New Member
دوست عزیز از راهنمایی هاتون متشکرم
اما من نمیدونم dhcb رو چه جوری باید تنظیم کرد!

سلام دوست عزيز
براي شر كردن اينترنت بايد مراحل زير رو دنبال كني.
روي كانكشني كه باهاش به اي دي اس ال وصل ميشي كليك راست كن و پراپرتيس رو بزن
سربرگ ادوانس رو انتخاب كن شكل زير

moz-screenshot-2.jpg
1.JPG

دوتا گزينه رو تيك بزنيد و از منويي كه وسط هست اون كانكشني كه مربوط به شبكه هست رو انتخاب و اخر هم اوكي كنيد و خارج شويد
الان ديگه اينترتتون هم شر شده و اگه كامپيوترهاي ديگه به اين كامپيوتر متصل باشه اونها هم لاگين هستند يعني از اينترنت اين كامپيوتر مي تونن استفاده كنند.
باز هم سوالي داشتين در خدمتيم..

MJ Rayaneh

Well-Known Member
شما سرويس تك كاربره رو گرفتيد حتما.
پس نميتونيد هر دو سيستم رو به مودم وصل كنيد. سيستم اصلي رو به مودم وصل ميكنيد، سيستم هاي ديگه رو هم بايد با اون سيستم اصلي شبكه كنيد. بعد اتصال اينترنت رو share ميكنيد ...

جدیدترین ارسال ها

بالا