مشکل در search regex

sara_

Member
میخوام با استفاده از search regex یه سری چیزایی رو سرچ کنم اما تقریبا هیچ اطلاعی از search regex ندارم
اگه برام یه توضیحی بدید در مورد استفاده از این پلاگین ممنون میشم
در ضمن پلاگینشو نصب کردم من php کارم و تو وردپرس تازه کار

progpars

progpars.com
افزونش که مشخصه شما بعد از نصب و فعال کردن افزونه . توی پیشخوانت تو بخش ابزار ها میاد تنظیمات این افزونه و از اونجا باهاش کار میکنی.

کارشم اینه که مثلاً شما میخوای هر چی مطلب داری عنوانش آموزش هست رو سرچ کنه و با کلمه دیگه جایگزین شه بعد سیو کنی .

sara_

Member
ممنون از راهنماییتون اما از پلاگین search regex تو قسمت ادمین میشه استفاده کرد من تو قسمت کاربری سایت میخوام سرچ کنم یعنی کاربر لاگین نکرده و میخواد یه سری پست هایی رو سرچ کنه لطفا یه پلاگین دیگه اگه میشناسین معرفی کنین یا اگه میشه همین search regex رو بتونم بیارمش تو بخش اصلی سایت

progpars

progpars.com
خوب اگر میخواهید جستجو در سایت قرار دهید کافیه فرم مورد نظرتون رو درست کنید و برای action از کد php زیر استفاده کنید :
PHP:
<?php bloginfo('url'); ?>
به عنوان مثال :
PHP:
<form action="<?php bloginfo('url'); ?>">
    <div class="form-search">
        <label for="search">جستجو:</label>
       <input type="text" class="searchbox" name="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = 'جستجو در سایت';}" onfocus="if (this.value == 'جستجو در سایت') {this.value = '';}" value="جستجو در سایت"  />
        <button  class="button" title="Search"  type="submit" style="top: -32px;"><span><span>جستجو</span></span></button>

</form>

progpars

progpars.com
برای این پلاگین هم تگ خاصی نیست و فکر هم نمیکنم اصلاً صلاح باشه اینو برای یه کاربر مهمان بزاری استفاده کنه چون کاره جستجو و جایگزین رو انجام میده .
شما میتونی کاری کنی که موقع جستجو از دسته ی خاصی مثلاً کاربر جستجو کنه .

از لینک زیر هم میتونی افزونه جستجو سرچ و پیدا کنی :

http://wordpress.org/extend/plugins/

sara_

Member
من دقیقا میخوام اینکارو انجام بدم
یه سری شماره های همراه هستند که به صورت post title هستند حالا کاربر میخواد تو شماره ها سرچ کنه
تو شماره دو رقم اول یعنی09 ثابت هست و بقیه ارقام رو میتونه جاش عدد بذاره یا اینکه # بذاره به این معنی که هر چی بود.
حالا من یه پلاگینی میخوام که قبلیت regular expressions رو داشته باشه یعنی شماره دلخواه کاربر رو بتونم بین شماره ها سرچ کنم

progpars

progpars.com
چون post title هست یه زره راحت تر میشه و با همون سرچ و بدون پلاگین میشه این کارو کرد .
شما یه فرم جستجو میسازید و تو فیلدش 09 رو میزاری و کاربر خودش بقیش رو مزاره و سرچ میزنه اگر شماره مورد نظرش بود میاد در غیر این صورت elsif میشه میگه شماره وجود نداره و اگر 09 سرچ کنه 09 ها میاد .

یا اگر من درست منظور شما رو نفهمیدم یه عکسی یا یه نمونه بزارید .

sara_

Member
ببینید مثلا ممکنه کاربر شماره 09153#32#56 رو انتخاب کنه یا این شماره رو 091#56#478#
حالا چه طوری بگم مثلا رقم چهارم و هفتم هرچی بود اما بقیه شماره ها همونی باشه که کاربر انتخاب کرده
شماره ها رو بد نشون میده عکسشو گذاشتم
num1.png

پیوست ها

• num1.png
    num1.png
    707 بایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

R@iny

New Member
سلام. شما با فانکشن substr می تونید بگید دقیقا از چندمین کارکتر تا چندمین کارکتر رو براتون برگردنونه. با regex هم میشه ولی یکم سخته و در کل هم regex آموزش هاش زیاد نیست توی اینترنت. یه pdf انگلیسی براش داشتم حدود 100 صفحه بود ولی حال نداشتم بخونمش.
در کل سوال های خیلی تخصصی رو بهتره توی سایت stackoverflow بپرسید. اونجا حد اکثر توی 30 دقیقه جواب میگیرید.

جدیدترین ارسال ها

بالا