مشکل در rtl کردن قالب!

G.E.E.k

Member
سلام.
من قالبی دارم که به صورت اتوماتیک چپ چین هست اما قابلیت rtl هم داره و حتی فایل css اون هم تو پوشه css موجوده، اما توی تنظیمات مربوط به قالب چیزی مربوط به راست چین کردنش پیدا نکردم! آیا باید به صورت دستی فایل rtl.css رو جای جایگزین کنم ؟ یا راه حل خاصی داره؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید!:rose:

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
بعضی قالب ها بر اساس یک Framwork خاص طراحی شدن و وقتی زبان سایت بر روی فارسی باشد , خود قالب اتوماتیک RTL می شود.
موفق باشید.

G.E.E.k

Member
با سلام
بعضی قالب ها بر اساس یک Framwork خاص طراحی شدن و وقتی زبان سایت بر روی فارسی باشد , خود قالب اتوماتیک RTL می شود.
موفق باشید.
حالا اگر این اینطور هم باشه که سایت چطور متوجه این قضیه میشه؟ چون در حال حاضر که من استفاده کردم، ولی نشده!
و اگر اینطور نبود چی؟

Cisco

مدیر انجمن
این قالب به صورت پیش فرض از RTL پشتیبانی نمی کند . فایل RTL.css هم برای این که اگر خواستید خودتون فارسی کنید.
اگر این قالب از RTL پشتیبانی می کرد در قسمت منوی بالا و Features حتما گزینه ی RTL رو می گذاشت.
موفق باشید.

G.E.E.k

Member
خوب حالا یعنی باید مثلاً بخش مربوط به menu رو از rtl.css بردارم و هر کدوم رو تو فایل خودش جایگزین کنم یا میشه این فایل رو به فایل اصلی لینک کرد! یا روش دیگه ای سراغ دارید!؟
(در ضمن Cisco جان خیلی ممنو که وقت گذاشتین)

Cisco

مدیر انجمن
اگر می خواید فارسی کنید این لینک کمکتون می کند ولی فارسی سازی این قالب ها (که سنگینن) کمی دشوارتر است.
PHP:
http://docs.joomlafarsi.com/index.php?title=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_:_%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA_%DA%86%DB%8C%D9%86_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8%D9%87%D8%A7%DB%8C_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7

جدیدترین ارسال ها

بالا