مشکل در ram preview

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
سلام
من چند وقته هنگام کار بعضی وقتها با ارور ram preview need 2 or more frames playback روبرو می شم. درصورتی که توی تایم لاین نوار بازه و من فریم خاصی رو انتخاب نکردم.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
جالب من دفعه اول هم چین چیزی دیدم مشکل از کجا بود :rose:

mooli63

هنوز نفهمیدم رضا جون. افترافکت رو می بندم باز می کنم درست می شه. روزی 1 بار این ارور میاد سراغم.

massomeh1

Member
خواهش می کنم کمک کنید

سلام من امروز داشتم با افتر کار می کردم همچی خوب پیش می رفت اما من کامپیوتر در حالت اسلیپ گذاشتم رفتم بعد که اومدم دوباره سرکارم دیدم که در افتر و پروژه ام با کلیک روی دکمه ram preview که صدا را پخش می کنه رندر نمیشه و اروری مطابق عکس می ده کارم خوابیده عجله دارم خواهش می کنم راهنماییم کنید خیلی ممنون

58693492023134101020.jpg

massomeh1

Member
سلام ممنون از کمکتون اما همیشه این تیک بوده و من مشکلی نداشتم چرا باید اونو بردارم مگه تیکدار بودنش باعث افزایش سرعت کار نمیشه ؟من تیک برداشتم هنوز مشکل هست اما وقتی پروزه های جدید باز می کنم این مشکل نیست.عتلش چی می تونه باشه چجوری از شرش خلاص بشم؟

آخرین ویرایش:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
بعضی وقتا این مشکل پیش میاد و علتش عدم هماهنگی cpu ( یا ورژن آپدیت cpu) با موتور افتر افکت در این حالت هست .
بعضی وقتا هم open gl ممکنه این مشکل رو پیدا کنه .

meysam333

Well-Known Member
هر وقت این پیغام اومد دکمه پلی رو بزن تا 2 تا فریم که پلی شد اونوقت پرویو میگیره
موفق باشی :wink:

massomeh1

Member
بازم سلام اومده نسازه وای از این دردسر اینکارم کردم نشد یعنی دکمه مثلثی را که قبل از دکمه رم پریو هست زدم بعد دکمه رم پریو را زدم بازم نشد یعنی مشکل سخت افزاری پیدا کردم ? یا باید افتر رو دوباره نصب کنم ؟ من وقت این کارها را ندارم فعلا یا راه میانبر برای نجات از این قضیه وجود نداره ؟من می خوام صدایی که توی تایم لاین هست و صدای موذن زاده هست را با تصویرها مچ کنم و نیاز که موقع این کار همراه پلی شدن تصاویر صداهم پلی شود راهش چیه ؟ کارم فوری اگه راهی هست کمک کنید.

آخرین ویرایش:

massomeh1

Member
من در افتر سی اس 4 این مشکلو ندارم اما پروژهایی که دارم روش کار می کنم در افتر سی اس 5 باید باز بشه و مشکلی که گفتم کارم رو تعطیل کرده الان من می تونم آپدیت افتر سی اس 5 رو نصب کنم اینطوری مشکلم حل میشه ؟ اگر آپدیتشو دارید لینکش رو لطف کنید بزارید؟

mooli63

بروبچ اصل مشکل بر میگرده به ناسازگاری موتور رندر با بعضی از کدک ها. این اتفاق در اغلب موارد برای فوتیج هایی با کدک h.264 رخ می ده. البته این به این معنا نیست که برای کدک های دیگه این مشکل اصلا بوجود نمیاد ولی در کدکی که گفتم بیشتر رخ می ده. احتما فوتیج های تو (mov h.264)هستش. اما برای حلش play رو نه یکی دویار . چند بار یزن. بعد workspace رو کوچیک کن تو کل محدوده workspace کلید next frame رو اونقدر بزن تا محدوده workspace کامل سبز بشه. چند بار دیگه play رو باز بزن . حالا می تونی ram preview رو بزنی .
ولی یه تدوین گر حرفه ایی نباید مستقیم رو کدک h.264 ادیت بزنه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا