مشکل در Publish کردن

mojtabaivi

New Member
سلام. وقتی فلش رو پابلیش میکنم، با بزرگ کردن فلش پلیر در حال اجرای فلش، اون اشیایی که یک سری حرکتاشون خارج از stage هست، نمایش داده میشه. من واسه رفع این مشکل اومدم یه ماسک به اندازه استیج درست کردم. اما راه دیگه ای نیس؟ یه راه که از همون اول چیزای خارج استیج رو نشون نده و اجتمالا باعث کاهش حجم فایل بشه. ممنون

aliamel

کاربر فعال
گرچه بهتر اینه که اشیای اضافه از Stage و Library حذف بشن ولی در مورد سوال شما مشکل خاصی وجود نداره و کافیه خروجی SWF رو جداگانه اجرا کنید(و نه توسط فلش).

mojtabaivi

New Member
خب راهی نیس که با ریسایز کردن فلش پلیر، فلش در حال اجرا هم هم زمان ریسایز بشه یا اصلا ریسایز قفل بشه؟

aliamel

کاربر فعال
خب راهی نیس که با ریسایز کردن فلش پلیر، فلش در حال اجرا هم هم زمان ریسایز بشه یا اصلا ریسایز قفل بشه؟

این قبیل سوالات مثل گذاشتن لقمه از پشت سر گذاشتن تو دهانه. مساله رو پیچیده نکنید و سوالات مفید تر بپرسید.

++Hadi++

Active Member
اگه بحث فقط اینه که بیرونیا رو نشون نده ،خوب می شه یه sprite تعریف کرد و اونو تو مختصات 0 و 0 root گذاشت و توش یه مستطیل به طول و عرض stage رسم کرد (با شی graphics) و به عنوان mask شی stage تعریف کرد تا فقط یزایی که تو محدوده اون هستند رو نشون نده ولی اگه قراره تو یه جای دیگه ای لود شه ،مسلما مشکلات زیادی پیشمی یاد که راهشو پیدا کرده بودم و حلش کرده بودم.در ضمن اندازه پنجره stage رو نمی شه ثابت نگه داشت مگر اینکه خروجی air بگیرید که اونم باید یه سری تنظیماتی رو صورت بدین.البته با برنامه هایی مثل mdm zinkو swfkit هم می شه بهینه کرد که ریسایز نشه و ... و اگر هم منظورتون از عدم تغییر سایز stage ،عدم تغییر سایز اشیایی داخلی در حین ریسایز پنجره هست که باید از دستور زیر استفاده کنید :
PHP:
import flash.display.StageScaleMode;

stage.scaleMode=StageScaleMode.NO_SCALE;

جدیدترین ارسال ها

بالا