مشکل در php

aseman_nili

New Member
سلام خسته نباشید
من یک قالب صفحه را با php درست کردم و فایلهای من این طور هستند
index.php ,header.php,footer.php,headtag.php که در فولدر اصلی سایت اند و در هر صفحه جدید سه پیج اصلی header.php,footer.php,headtag.php را include می کنم منتها یه مشکل دارم و اینکه وقتی یه page جدید برای مثال pro.index در یک فولدر دیگر مثلا product میسازم ادرس ../heade.php برای include می ذارم
include(../header.php
برای صفحهpro.index قالب صفحات نمیاد لطفا راهنمایی کنید

htarahi

Member
خوب درسته دیگه قربونت وَرِم:green:
باید آدرستو از اولین پوشه ی مشترک بدی !
مثلاً اگر پوشه ی اصلی سایتت test باشه و پوشه ی جدید product ،چون header.php در پوشه ی اصلی سایت گذاشتی ،برا آدرس دهی از پوشه ی product باید بنویسی :
کد:
include("/test/header.php");
شیوه ی آدرس دهی شما مربوط به زمانی میشه که صفحات اینکلود شده داخل پوشه ی فایل جدیدت باشن ، به عبارتی هم-پوشه باشند:wink:

آخرین ویرایش:

iran-TEC

Member
می تونی از آدرس کامل استفاده کنی مثلا
include("http://localhost/test/header.php")

aseman_nili

New Member
با تشکر
hatariاین کد را اینکولود کردم ولی بازم جواب نداد و اصلا با function آن مشکل داشت و و خطا می گرفت
iran:آدرس دهی شما درسته اما فکر کنم آدرس دهیم تو footer درست نیست ومی خوام جوری آدرس بدم که وابسته به localhost نباشه
ببنید من header , footer ,headtagو فولدر image ـlib همه در روت سایت هست حالا یک فولدر درست کردم که میخواهم که درون روت هست و اسمش pro و درون این فولدر یک فایل pro.php هست که میخواهد قالب سایت با include کردن header,footer در pro بیاد ولی حتی با کد شما عکس ها و قالب و منو ... نمایش داده نمیشه و ضربدر هست من فکر می کنم آدرس دهی هم مشکل داره منتها می خوام آدرس عکس ها در footer چه جور میدن
مثلا:
src image=<?php image.?>footer.gif
یا اینکه یه contacst تعریف کنم
define("images", $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/test/Images
بعد در فوتر از این استفاده کردم منتها اصلا بد ننمایش داده میشد. اگه example چیزی هست بهم بدین چون همه راهها رو رفتم بدجوری گیرم

بالا