مشکل در php

aseman_nili

New Member
سلام خسته نباشید
من یک قالب صفحه را با php درست کردم و فایلهای من این طور هستند
index.php ,header.php,footer.php,headtag.php که در فولدر اصلی سایت اند و در هر صفحه جدید سه پیج اصلی header.php,footer.php,headtag.php را include می کنم منتها یه مشکل دارم و اینکه وقتی یه page جدید برای مثال pro.index در یک فولدر دیگر مثلا product میسازم ادرس ../heade.php برای include می ذارم
include(../header.php
برای صفحهpro.index قالب صفحات نمیاد لطفا راهنمایی کنید

htarahi

Member
خوب درسته دیگه قربونت وَرِم:green:
باید آدرستو از اولین پوشه ی مشترک بدی !
مثلاً اگر پوشه ی اصلی سایتت test باشه و پوشه ی جدید product ،چون header.php در پوشه ی اصلی سایت گذاشتی ،برا آدرس دهی از پوشه ی product باید بنویسی :
کد:
include("/test/header.php");
شیوه ی آدرس دهی شما مربوط به زمانی میشه که صفحات اینکلود شده داخل پوشه ی فایل جدیدت باشن ، به عبارتی هم-پوشه باشند:wink:

آخرین ویرایش:

iran-TEC

Member
می تونی از آدرس کامل استفاده کنی مثلا
include("http://localhost/test/header.php")

aseman_nili

New Member
با تشکر
hatariاین کد را اینکولود کردم ولی بازم جواب نداد و اصلا با function آن مشکل داشت و و خطا می گرفت
iran:آدرس دهی شما درسته اما فکر کنم آدرس دهیم تو footer درست نیست ومی خوام جوری آدرس بدم که وابسته به localhost نباشه
ببنید من header , footer ,headtagو فولدر image ـlib همه در روت سایت هست حالا یک فولدر درست کردم که میخواهم که درون روت هست و اسمش pro و درون این فولدر یک فایل pro.php هست که میخواهد قالب سایت با include کردن header,footer در pro بیاد ولی حتی با کد شما عکس ها و قالب و منو ... نمایش داده نمیشه و ضربدر هست من فکر می کنم آدرس دهی هم مشکل داره منتها می خوام آدرس عکس ها در footer چه جور میدن
مثلا:
src image=<?php image.?>footer.gif
یا اینکه یه contacst تعریف کنم
define("images", $_SERVER['DOCUMENT_ROOT']."/test/Images
بعد در فوتر از این استفاده کردم منتها اصلا بد ننمایش داده میشد. اگه example چیزی هست بهم بدین چون همه راهها رو رفتم بدجوری گیرم

جدیدترین ارسال ها

بالا