[phpNuke] مشکل در PHP-Nuke Platinum جدید

mdchicho

Member
سلام خدمت همه دوستان من امروز که خبر انتشار نسخه جدید PHPNuke رو شنیدم ذوق زده شدم و سریع دانلود کردم که کیف کنم اما وقتی نصب کردم دیدم بالای همه صفحات اینطوری هست

.menuskin{ position:absolute; background-color:$bgcolor2; border:1px solid black; font:normal 12px Verdana; line-height:18px; visibility:hidden; color:$textcolor1; } .menuskin a{ text-decoration:none; color:$textcolor1; padding-left:10px; padding-right:10px; } #mouseoverstyle{ background-color:$bgcolor1; } #mouseoverstyle a{ color:$textcolor2; } _STYLES_; echo "\n"; ?>

خوب پیش میاد دیگه حالا از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنند.
ما منتظریم

mdchicho

Member
درست دانلود شده

بله مطمئن باشید که درست دانلود شده و Data هم درست نصب شده مشکل از چیز دیگری است.

aleyasin

New Member
من هم مشكل ىارم

سلام اين موضوع براي من هم اتفاق افتاىه البته من روي كام\يوتر نصب كرم حالا جه كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mdchicho

Member
من میگم خرابه

من که گفتم مشکل داره دیدین در ضمن توی قسمت گالری عکس و چند جای دیگه هم که میرید یک چیز از این بد تره
حالا سعی میکنم که روس یک سرور نصب کنم تا شما هم ببینید.به همه خبر میدهم>>>>>

VAHID216

مدیر بازنشسته
mdchicho جان ارور هاشو بنویس تا بگیم اشکال از نیوکه یا از جای دیگه
و Mojtaba7 جون کجا می خوای کپی کنی توی کامپیوتر بیشتر توضیح بدید لطفا

mdchicho

Member
نگاه کنید

ببینید دوستان من وارد بخش گالری که می شوم اینطوری است در ضمن از قالب پیش فرض استفاده میکنم تازه 1 عالمه هم کد بالاشه.اگر نیوک سالم را دارید لطفا به من لینک بدین بسیار نیاز دارم
1.gif

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
فقط ميتونم يك چيز بگم !‌فايل هات كامل آپلود نشده !

بعد اينكه دسترسي فلدر هارو هم با توجه به راهنماي PDF كه هست تنظيم كن !

اصلا اين ارور نيست !‌نمايش فايل php گالري هست !!!! شما توي فرانت پيج هم فايله رو بزاري و روي پيش نمايش كليك كني همينطوري نشون ميده !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا