[phpNuke] مشکل در php nuke لطفا کمک کنید

mamad1364

Member
سلام دوستان
من php nuke روی کامپیوترم نصب کردم.
صفحه admin.php بالا میا ولی وقتی روی هر کدوم از قسمت ها که تو Administration Menu یا
Modules Administration کلیک میکنم صفحه Administration System Login باز میشه که وقتی
مشخصات درست رو وارد میکنم باز به صفحه اول یعنیadmin.php بر میگرده و من نمیتونم با قسمتها کار کنم
مشکل چیه؟ :-?

mdchicho

Member
Browser

دوست عزیز شما از چه Browser استفاده می کنی ؟ احتمالا از تنظیمات Browser شما است . اگر بگین کمکتون می کنم.

S4DEGH

Well-Known Member
سلام

مشكل از كوكي هست ... يكبار ويندوزت رو عوض كني درست ميشه !

mdchicho

Member
مشکل با کوکی هست

بله من هم با آقا صادق موافقم مشکل شما از کوکی ها است اگر کوکی ها رو تغییر بدی و یا ویندوز رو عوض کنی درست می شه باز اگر امری بود در خدمت هستم . من مدیر سایت

http://www.ntg.ir

d@nyal

Member
وقتی روی هر کدوم از قسمت ها که تو Administration Menu یا
Modules Administration کلیک میکنم صفحه Administration System Login باز میشه

البته من جسارت نمی کنم حرفی رو حرف صاق بزنم ولی خب من فکر می کنم که در دیتابیست مشکل داری .

ببین همه کار هایی که صادق(خفن) توی این آموزش شرح داده دقیقا انجام دادی ؟ :
http://forum.majidonline.com/forum77/thread35529.html

موفق باشی

S4DEGH

Well-Known Member
البته من جسارت نمی کنم حرفی رو حرف صاق بزنم ولی خب من فکر می کنم که در دیتابیست مشکل داری .
شما آقايي ..

ولي من تا اونجايي كه يادم مياد .. آخرين نتيجه و راه حل اين مورد .. نصب دوباه ويندوز بود . يادته !؟

mamad1364

Member
سلام ببخشید که یکم دیر شد
با مرورگر و ویندوز ور رفتم اما درست نشد. انواع نرم افزار های نصب php nuke تو کامپوتر رو نصب کردم ولی
بازم درست نشد گیج شده بودم که نمیدونم چی شد چشم خورد به برنامه Zone Labs Security که تو کامپیوتر
نصب کرده بودم . وقتیprocess قطع کردم همه چی درست شد :eek:
به هر حال از همه ممنونم

S4DEGH

Well-Known Member
سلام ببخشید که یکم دیر شد
با مرورگر و ویندوز ور رفتم اما درست نشد. انواع نرم افزار های نصب php nuke تو کامپوتر رو نصب کردم ولی
بازم درست نشد گیج شده بودم که نمیدونم چی شد چشم خورد به برنامه Zone Labs Security که تو کامپیوتر
نصب کرده بودم . وقتیprocess قطع کردم همه چی درست شد
آره ديگه اينم ميشه !

جدیدترین ارسال ها

بالا