مشکل در photoshop cs4 &5

mojtaba770

New Member
دوستان سلام
بعضی کلیدام تو photoshop cs 5 کار نمیدن مثلا قبلا با کلید m رو صفحه کلید ابزار marpuee اجرا میشد(تو ورژن های قدیمی تر ) و یا با فشردن کلید v ... ولی جدیدا که cs 5 رو نصب کردم کار نمیدادن البته alt & ctrl و ..کار میدن ولی این کلیدا نه
گفتم شاید مشکل cs5 باشه اومدم cs4 نصب کردم همون مشکلو دوباره داشت
وینودزم 7 ه و 32 بیته

sh1 graphic

Well-Known Member
دوست عزیز می توانید از قسمت Edit>Keyboard Shortcuts میانبر های خودتون رو به دلخواه انتخاب کنید ، یا از قسمت set گزینه ی Photoshop Defaults رو انتخاب کنید تا به حالت اولیه برگردند
موفق باشی

mojtaba770

New Member
این کارو هم کردم ولی بازم همون مشکلو داشت
البته جز کلید ای اصلی مثل alt ctr shift و.... چند کلید دیگه هم کار میدن ولی این دو کلید که پر کربدن هنوز مشکل داره

sh1 graphic

Well-Known Member
خب تو قسمت Keyboard Shortcuts کلیدهایی که می خوای کار خاصی رو انجام بدن رو مشخص کن

tatie

New Member
سلام به همه من تازه عضو سایتتون شدم و خیلی خوشحالم که سایت جامعی را در مورد مسائل و مشکلات و همچنین آموزش گرافیکیها یافتم یک سئوالی داشتم در ابتدا، فتوشاپ cs5 من expired شده من خواستم remove کنم و مجددنصب کنم با کرکش ولی متاسفانه remove نمیشه هر کاری میکنم این eror میده : windows cannot access the specifieddevice,path,or file.
لطفا راهنماییم کنید.ممنون:sad: you may not have the appropriate permissions to access the item

آخرین ویرایش:

michelangelo

Well-Known Member
عضی کلیدام تو photoshop cs 5 کار نمیدن مثلا قبلا با کلید m رو صفحه کلید ابزار marpuee اجرا میشد(تو ورژن های قدیمی تر ) و یا با فشردن کلید v ... ولی جدیدا که cs 5 رو نصب کردم کار نمیدادن البته alt & ctrl و ..کار میدن ولی این کلیدا نه
گفتم شاید مشکل cs5 باشه اومدم cs4 نصب کردم همون مشکلو دوباره داشت
وینودزم 7 ه و 32 بیته
کلید alt رو فشار بده و بعد میبینی که همه ی کلیدا کار مینکنه

جدیدترین ارسال ها

بالا