[حل شده] مشکل در install Font

شروع موضوع توسط KITM.Hamid ‏15 جولای 2015 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. KITM.Hamid

    KITM.Hamid New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان...
    به یه مشکل عجیب و غریب خوردم!
    پروژم از چندین قسمت مختلف تشکیل شده؛ بخش اول رو ساختم و به خوبی هم کار میکرد؛ وقتی بخش دوم روهم (توی یه پروژه جدا) درست کردم و تموم شد، اومدم توی پروژه اول دیدم برنامه اجرا نمیشه!
    مشکل رو که پیگیری کردم دیدم مشکل از Install Font هستش!
    برنامه میره توی Background Processes تا فونت رو نصب کنه اما هرچی صبر میکنیم اتفاقی نمیوفته! برنامه همینطور باز میمونه!
    :-?
    ویندوزم 8.1 هستش ولی خب قبلا کار میکرد! عجیب تر اینجاست که همین الان توی قسمت دوم پروژم Install Font داره! به خوبی هم کار میکنه!
    :shock:
    میگید چیکارش کنم؟ چرا اینطوری شده؟؟
    من بیشتر میترسم این مشکل برای کاربر پیش بیاد! اگر برای کاربر اینطوری بشه چیکار کنم؟
    به نظرتون بجای اون اسکریپت، از کپی استفاده کنم بهتره؟؟
     
    نوشته شده توسط KITM.Hamid در ‏15 جولای 2015
  2. KITM.Hamid

    KITM.Hamid New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    راستی دوستان...
    کارهای ابتدایی رو (مثل ریست کردن ویندوز! تست کردن توی VM Ware، پاک کردن برنامه و دوباره نصب کردنش، امتحان کردن توی یه پروژه جدید و خالی! و...) انجام دادم.
    همه جا کار میکنه الا ویندوز من!!!!!!
    :mad:
    حالا خودم هیچی، یه کاریش میکنم؛ همونطور که گفتم میترسم برای کاربر این اتفاق بیفته!
    دستور کپی با CMD روهم تست کردم جواب نداد! (کپی میکنه ها....ولی کار نمیکنه و نصب نمیشه!)
    راه مناسب تری برای نصب فونت سراغ دارین؟؟
     
    نوشته شده توسط KITM.Hamid در ‏15 جولای 2015
  3. amin2dpr

    amin2dpr Well-Known Member

    ارسال‌ها:
    346
    تشکر شده:
    439
    امتیاز دستاورد:
    63
    خوب تو دستور فکر نکنم مشکل داشته باشی فقط برنامه که خروجی میگیری باید به صورت administrator اجرا بشه که به این مشکل بر نخوری واسه این کارم باید فایل Player.bin رو که دستکاری شده و به شکل administrator هستش رو از فروم دانلود کنی و جای گزینش کنی
     
    نوشته شده توسط amin2dpr در ‏15 جولای 2015
    KITM.Hamid از این پست تشکر کرده است.
  4. KITM.Hamid

    KITM.Hamid New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    قبلا خودم با
    administrator اجرا کردم و حتی تیک RUN as administrator رو هم زده بودم ولی بازم برنامه کار نمیکرد؛ الان هم Player مورد نظر رو جایگزین کردم اما بازهم کار نمیکنه! (توی ویندوز 7 چک کردم دیدم Player درست کار کرده و از administrator اجرا میکنه ولی توی 8.1 حتی سوال امنیتیش روهم نمیپرسه!!!!!)
    اصلا نمیدونم چرا اینطوری شده؟! قبلا خوب کار میکرد.
    خودم میتونم برم ادامه پروژه رو توی ویندوز7 بسازم ولی اگر برای کاربری این مشکل بوجود بیاد خیلی خیلی بد میشه.
     
    نوشته شده توسط KITM.Hamid در ‏15 جولای 2015
  5. KITM.Hamid

    KITM.Hamid New Member

    ارسال‌ها:
    20
    تشکر شده:
    3
    امتیاز دستاورد:
    1
    دوستان کشف کردم!!! :cool: (دیگه بیلدر اینقدر قدیمی شده که کارمون شده کشف باگ های جدیدی که بیلدر توی سیستم عامل های جدید و برنامه های جدید میده!!! توی این پروژه آخرم هر لحظه دو دل هستم که آیا این پروژه رو با بیلدر ادامه بدم یا نه...ولش کنم! الان هم به این کارم فقط به چشم خداحافظی با بیلدر نگاه میکنم! (پروژه رایگانه). زمان ما که خوب بود ولی امیدوارم کسی تازه نره بیلدر رو یاد بگیره!!!!
    من روی سیتم
    Adobe Photoshop CC 2015 رو دارم؛ اگر فتوشاپ باز باشه، برنامه اونطوری میشه!!!!!!
    وقتی فتوشاپ رو میبندم برنامه درست کار میکنه!! :mad:
    والا من نمیدونم دلیلش چیه ولی فعلا که انگار باید به مردم بگیم: موقع اجرای برنامه فتوشاپ رو ببندین!!!!!!!
    :shock::lol:
     
    نوشته شده توسط KITM.Hamid در ‏15 جولای 2015
    Singular از این پست تشکر کرده است.
  6. Singular

    Singular Active Member

    ارسال‌ها:
    600
    تشکر شده:
    237
    امتیاز دستاورد:
    43

    :green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green::green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:[SIZE=3]:green:

    دوست عزیز من پیشنهاد میکنم برای نصب فونت از برنامه ای جداگانه استفاده کنید ..تا با این مشکل مواجه نشوید.

    [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
    از Install Font استفاده نکنید
     
    نوشته شده توسط Singular در ‏15 جولای 2015
    KITM.Hamid از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید