مشکل در input tlf

dev_TRK

Member
با سلام خدمت همه دوستان ، من نمیدونم این مشکل برای من اتفاق میفته یا نه واقعا وجود داره ، اگه دقت کنین تو فایلی که گذاشتم 2 تا input متن از نوع tlf هست که تو اولی direction بر روی rtl و align نیز بر روی right است ، اگه دقت کنین مشکلی که وجود داره اینه که وقتی موس روس کادر متن اول میره این کادر متن فعال نمیشه و باید بیرون از کادر کلیک کرد تا بشه متنی رو در این کادر نوشت انگار که مثلا کادر متن به سمت چپ رفته باشه اما در کادر زیری direction و align بر روی left است و در این حالت کادر متن درست کار میکنه ، من سر در نمیارم موضوع چیه ، از دوستان کسی اطلاعای داره ممنون میشم راهنمایی کنه بنده رو.
ممنون

پیوست ها

• error.zip
    7.9 کیلوبایت · بازدیدها: 9

dev_TRK

Member
دوستان ولی من دیدم input تکستهایی که با tlf بودن و همچین مشکلی رو نداشتن ، ایا کسی اطلاعاتی در این مورد نداره ؟

akherat

مدیر انجمن
منم همچین مشکلی داشتم اما چون دیده نمیشد کاریش نکردم
ولی به ذهنم اینا میرسه

یه ست تام اوت بزار بعد ادد چایلد کن یا بعد از ادد چایلد textFlow.flowComposer.updateAllControllers(); رو انجام بده

یه تست بزن نتیجه شو به منم بگو

Insomnia

کاربر فعال
این باگ tlf در rtl هست.
موضوع در یک خطی بودن متن هست اگر ی Enter بخوره یا اینکه خط اول پر بشه درست میشه.

آخرین ویرایش:

dev_TRK

Member
منم همچین مشکلی داشتم اما چون دیده نمیشد کاریش نکردم
ولی به ذهنم اینا میرسه

یه ست تام اوت بزار بعد ادد چایلد کن یا بعد از ادد چایلد textFlow.flowComposer.updateAllControllers(); رو انجام بده

یه تست بزن نتیجه شو به منم بگو

دوست عزیز تست کردم اما جواب نداد
من یک event گذاشتم واسه کادر متن موس اون منطقه رو شناسی میکنه و اونت اعمال میشه اما انگار کادری که متن داخل اون وارد میشه به اندازه عرض تکس باکس به سمت راست حرکت میکنه ، من میخاستم ببینم ایا هر tlf یک continer نداره که متن داخل وارد بشه ؟؟
من این مشکل رو با عمس خواستم به دوستان نشون بدم تا کامل متوجه این ایراد بشن ، من مطمئنم که راهی وجود داره اما نمیدونم چجوری این مشکل رو حل کرد :shock:

پیوست ها

• tlf error.jpg
    tlf error.jpg
    93.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

dev_TRK

Member
دوستان من تو FB چک کردم این مشکل تو اون وجود نداره و این مشکل مختص FLASH هستش ، تو fb حتی کامپوننت LABEL هم RTL رو داره و درس کار میکنه ؛ سوالم اینه که آیا میشه از کامپوننتهای FB تو FLASHاستفاده کرد مثلا کامپوننتهای RICHTEXTEDITOR ؟؟
مرسی

پیوست ها

• rtl_flex.rar
    42.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1

++Hadi++

Active Member
این مشکل تو cs5.5 هست.از شاهکارهای ادوبه
تو cs5 خروجی بگیرید درست می شه...

جدیدترین ارسال ها

بالا