مشکل در include

Goroop.ir

Member
با سلام

من یک سیستم ساختم و قالبش هم جدا کردم یعنی قالب رو به تمام فایل ها include میکنم ولی نمیدونم چرا وقتی این کار رو میکنم بالای بالای قالب یکم میاد پایین
چطور بگم . اقا وقتی که من این کد رو به تمام فایل ها اضافه میکنم
PHP:
include "tample.php";

بالای صفحه رو که نگاه میکنم انگاری در فایل ها <br> زده شده و قالب یکم میاد پایین یعنی انگاری بالای کد include فاصله گزاشتم

نمیدونم منظورم رو متوجه شدین یا نه . ولی داخل همین سیستم سایتم هم از این کد استفاده کردم که به این مشکل بر خوردم خودتون یک نگاه بندازید ببینید مشکل کجاست ؟ ایا باید از کد دیگری استفاده کرد ؟
www.goroop.ir این رو یک نگاه بندازید بالای صفحه بالای بالا رو نگاه کنید . جایی که نوشته شده

توصیه میشود که این سایت را ... . << این نوشته باید چسبیده باشه به بالای صفحه ولی وقتی که قالب رو include میکنم در فایل ها . قالب یکم از صفحه میاد پایین

خودتون یک نگاه به سایت بندازید

jhoseini

Member
یکی از فایل های شما، یه کارکتر اشتباهاً ثبت شده (یه کارکتر مربوط به notepad برای تعیین نوع encoding)
باید فایل رو با encoding western باز کنید، تا این کارکتر مزاحم پیداش بشه، بالای فایل، قبل از <?php دیده میشه
حذفش کنید، و یادتون باشه از این به بعد فایل ها رو با اینکودینگ utf8 ویرایش کنید

Goroop.ir

Member
منظورتون اینه که فایل ها رو با UTF8 ذخیره کنم یا با برنامه ؟

اخه من با برنامه کار نمیکنم فقط با notpad کار میکنم . اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین .

encoding western چیه و چجوری باید فایل هارو باهاش باز کنم ؟

Goroop.ir

Member
به پیر به پیغمبر western نداره .. بابا من با Notpad کار میکنم و وقتی که میخام save کنم فقط همین چیز ها رو داره .
ANSL
Unicode
Unicode big endian
UTF-8
اگر میشه یکم بیشتر راه نمایی کنید . چون من داخل Notpad هر چی میگردم western رو پیدا نمیکنم

Goroop.ir

Member
اقا من فایل رو با encoding ANSL ذخیره کردم . حالا با easyphp بازش کردم و بالای سایت سمت چپ به این مشکل   برخوردم حالا این رو باید چطوری پاک کنم ؟

peyman1987

Member
خوب اون کاراکترهايي که دوستان گفتن همين کاراکترها هستن. براي راحتي کار ميتونين از اديتوري مثل PHPDesigner2007 استفاده کنين که بطور پيش فرض اين کاراکترها رو نمايش ميده و ميتونين پاکشون کنين.

alireza82

Well-Known Member
عزیزم
چندین بار تو این انجمن گفته شده notepad ادیتور مناسبی مخصوصا هنگام کار با عبارات فارسی نیست.
حداقل از npp استفاده کن. با نوت پد نمیتونی این کاراکتر ها رو ببینی!!برای دیدنشون باید از یه هگز ایتور استفاده کنی. این عبارات رو همه تقریبا غیر از نوت پد بهت نمایش میدن!!
موفق باشی

Goroop.ir

Member
اگر میشه لینک دانلود phpedit رو بزارید .
من خودم phpedit رو دارم ولی لیسانس یا کرکش رو ندارم

lepi

Member
دوست من کرک رو از اینجا میتونی دریافت کنی

ضمناً برای حل مشکلت تا جائی که من کار کردم همین نسخه 5.2 به بهترین شکل مشکلت رو حل میکنه

خوش باشی

پیوست ها

• phpdesigner2007-5.2.zip
    202.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

lepi

Member
در ضمن اگه نتونستی خود برنامه رو پیدا کنی؛ کارت رو راحت کردم و لینک دانلود نسخه 5.2 به همراه کرک اون رو برات میذارم

دانلود کنید

Goroop.ir

Member
از همه ی دوستان ممنونم
ادرسی که اقای حسینی داده بودند رو رفتم

کرک رو پیدا کردم
http://www.crackloader.com/crack_downloads/w_1 این ادرسی بود که اقای حسینی دادند

-----
خوب حالا دوستان من فایل رو به Encoding ANSL ذخیره کردم و بعد با phpedit بازش کردم ولی خبری از "   " نبود .
:razz:
پس من باید چکار کنم ؟

بابا یکی یک جواب قانع کننده به ما بده

lepi

Member
از همه ی دوستان ممنونم
ادرسی که اقای حسینی داده بودند رو رفتم

کرک رو پیدا کردم
http://www.crackloader.com/crack_downloads/w_1 این ادرسی بود که اقای حسینی دادند

-----
خوب حالا دوستان من فایل رو به Encoding ANSL ذخیره کردم و بعد با phpedit بازش کردم ولی خبری از "   " نبود .
:razz:
پس من باید چکار کنم ؟

بابا یکی یک جواب قانع کننده به ما بده

خوب مثل اینکه شما یه مقدار عجله داری واسه همین هم هست که کارت پیش نمیره :wink:
برنامه خودت رو با همون notepad ذخیر کن (البته با فرمت utf-8) سپس کافیه که یک بار این فایل رو با برنامه ای که در بالا معرفی کردم ویرایش و ذخیره کنی
مشکلت حل میشه.

دلیل این مشکل بخاطر این هست که در notepad بخاطر این که یک ویرایشگر ساده هست و امکاناتی نداره؛ وقتی شما فایل خودت رو با utf-8 ذخیره می کنی این فرمان بصورت پنهان در ابتدای خود متن ذخیره میشه
که علاوه به مشکلی که برای شما به وجو آورد موجب عدم کارکرد کوهی ها و سژن ها میشه
بخاطر همین شما وقتی مجدد اون رو با notepad باز میکنی این ذخیره فرمت رو نمی بینی اما با برنامه ای مثل++notepad قابل مشاهده هست.

حالا این برنامه phpdesigner که مخصوص برنامه نویسی با php ساخته شده فایلت رو utf-8 ذخیره میکنه اما نه داخل متن بصورت پنهان بلکه بصورت الصاقی به فایل که لطمه ای به برنامه ات نمیزنه

امیدوارم که به جوابت رسیده باشی

alireza82

Well-Known Member
حتی با ادیتور cuteftp هم این کاراکتر ها مشاهده میشن:eek:
اگر حال دانلود نداری با اون هم میتونی کار کنی:razz:

Goroop.ir

Member
با phpedit کاراکتر ها نمایش داده میشه ؟ همین کاراکتر ها زشت رو میگم .
"   "

جدیدترین ارسال ها

بالا